Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken - Zoeken
Gezocht op: Aad Vlag, aantal gevonden: 7      < Terug >

Zwarte Lust | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 4

ISBN: 9993285730605
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Spannende en lugubere thriller over een seriemoordenaar in de wereld van de Amsterdamse kinky-erotiek. Een ervaren rechercheur wordt belast met de zaak waarbij hij onbewust gehinderd wordt door zijn succesvolle verleden en zich daardoor vooringenomen op de zaak stort.
Zeer tegen zijn zin krijgt hij een vrouwelijke partner. Na verloop van tijd beseft hij echter dat haar andere kijk op de zaak hem niet alleen intrigeert, maar tevens prikkelt.
Dan richt de moordenaar zich op het priveleven van de rechercheurs en stijgt de spanning tot grote hoogte.

Een psychologische thriller over macht, wellust, liefde en vertrouwen.

  


Chantage | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9999182196279
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Een schatrijke Nederlandse zakenman leidt een tweede leven als commando. Samen met zijn vriend ondersteunt hij geheime diensten bij wereldwijde operaties.
Door onbekenden wordt hij gedwongen zijn contacten wereldwijd en zijn onuitputtelijke financiële middelen aan te wenden om een verborgen lanceerinstallatie voor tactische atoombommen te bouwen. Naast de organisatie die verantwoordelijk is voor de chantage moet hij ook de geheime diensten van zich af houden die lucht hebben gekregen van de mogelijke dreiging op mondiaal niveau. Door de slim gekozen plotwisselingen zal de lezer geen moment het idee hebben dat het verloop van het verhaal te voorspellen is.
Deze nieuwe thriller van Aad Vlag zet de lezer dan ook wederom op het puntje van zijn stoel.

  


Het Marshall Document | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 1

ISBN: 9998730601016
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Een uitgekiende campagne heeft tot gevolg dat hij daarna als martelaar met grote meerderheid tot president wordt gekozen. Een steenrijke Nederlandse zakenman komt door zijn contacten op het spoor van een criminele organisatie die een marionet op het belangrijkste ambt ter wereld heeft geplaatst. Het ontmaskeren van de organisatie lijkt niet genoeg om de gebeurtenissen die de wereldvrede in gevaar brengen te doen stoppen.

Deze vijfde thriller van Aad Vlag speelt zich af in een wereld van list, bedrog en een meedogenloze hardheid, waarbij de lezer zich afvraagt of dit niet zomaar zou kunnen gebeuren.

  


Het Concilie van Zeven | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 3

ISBN: 9997248125843
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Het Concilie van Zeven is een zeer spannende thriller, waarin een internationaal opererende groep professionals een belangrijke rol speelt. Onder de naam Concilie van Zeven werkt deze groep aan verschillende projecten om de wereld grondig te veranderen. In het streven zijn doel te bereiken, deinst de groep nergens voor terug en gaat letterlijk over lijken. Lauren Caitland nam ooit deel aan een medisch experiment en ontdekt de afgrijselijke waarheid achter het Concilie. Ze krijgt bezoek van de Oostenrijkse beursanalist Paul Dudek en dan verandert haar leven voorgoed. Paul kent haar zorgvuldig geheim gehouden identiteit. Lauren heeft het gevoel dat ze al tien jaar wordt achtervolgd en is een verborgen leven gaan leiden. Dudek heeft een revolutionaire methode ontwikkeld om de beurskoersen te kunnen voorspellen. Later gebruikt hij deze techniek om vermiste personen op te sporen. Zo ontdekken ze dat een medisch experiment waaraan Lauren heeft deelgenomen de reden is waarom ze wordt opgejaagd en achtervolgd. Samen gaan ze de gebeurtenissen van tien jaar geleden reconstrueren en stuiten op een geheimzinnige groep personen die zich het Concilie van Zeven noemt. Het spoor leidt via Finland naar Oostenrijk. In New York vinden ze de aanwijzigingen voor het Concilie waarna een onverwachte climax zich voltrekt.

  


De schat van Aardenburg | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 1

ISBN: 9990347039685
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Een spannend boek vol avonturen voor kinderen van 10-12 jaar, ook ideaal als voorleesboek. Bas is een aardige jongen die veel computerspelletjes speelt. Als hij bij zijn neef in een molen gaat logeren heeft hij daar niet veel zin in. Toch vindt hij het wel leuk, zeker als hij met zijn neef Stijn een echte schatkaart vindt. De schat ligt echter in een eng spookhuis waar ook nog een paar boeven rondzwerven. Zullen de jongens de boeven te slim af zijn en zal dan eindelijk de schat gevonden worden?

  


De Dorfer Dynastie | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 2

ISBN: 9995192106841
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Spannende thriller over een extreem rijke familie die met keiharde hand hun zakenimperium leidt. Omkoping en manipulatie is hun dagelijks werk. Als Rick Dorfer de medewerking vraagt van zijn familieleden bij een DNA-onderzoek voor zijn doodzieke dochter, dan slaat de vlam in de pan. Wanneer een familielid wordt vermoord, wijst alles erop dat Rick de dader is. Een internationale politieorganisatie maakt gebruik van de kwetsbare situatie van Rick. Ze gebruiken hem en zijn invloed om een internationaal complot op te lossen. Achtervolgd door een gewetenloze moordenaar moet hij niet alleen het complot oplossen, maar ook de werkelijke opdrachtgever achterhalen. Dan blijkt dat de samenzwering tegen hem veel verder gaat dan dat hij al vreesde.

  


Schaamteloos Verlangen | Aad Vlag      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 2

ISBN: 9997071639069
Taal: Nederlands
Normaal: € 4.99  
Nu voor: € 3,99

Sensuele thriller over een ontluikende liefde tussen de onzekere Erica en de mysterieuze Inez. Wanneer Inez het bedrijf waar Erica werkt overneemt,ontstaat er een intense liefdesrelatie tussen de beide vrouwen. Als een medewerker van het bedrijf waar Erica werkt wordt vermoord, dan wijst alles richting Inez, die direct wordt gearresteerd. Wegens gebrek aan keiharde bewijzen wordt ze echter voorlopig vrijgelaten. Erica, die overtuigd is van de onschuld van haar grote liefde, gaat op onderzoek uit geholpen door enkele vrienden. Is Inez echter wel zo onschuldig en zal hun liefde standhouden?

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop -