Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Beoordelingen


Titel: De vreemdganger
Auteur: Leonie Linssen

Invoeren beoordeling: (Plaatsing na accoord redactie)
Naam: (niet verplicht)Aantal sterren (1-5)


 
Beoordeling op 30-11-2014 van A. de Ridder

Mijn partner en ik wilde beiden het boek lezen en we besloten dat ik zou beginnen. Voorop gesteld dat ik het prachtig vind dat Leonie boeken schrijft over polyamoreuze relaties om dit meer en meer bespreekbaar te maken vond ik het een onder de catogorie boeketreeks roman vallen. Jammer! De hoofdstukken zijn lekker kort dat leest miz. fijn waardoor je het boek snel door kunt lezen,maar het verhaal was te voorspelbaar!Toch zal er voor veel mensen een feest van herkenning zijn dus op naar deel 2! Mijn partner heeft hem niet gelezen! Ik twijfel nog of ik het tweede boek wil lezen.

----------

 
Beoordeling op 28-11-2014 van O.G. Jansen

Bij het lezen van De vreemdganger , (eerste deel van een trilogie), kreeg ik een sterk boeket-reeks-roman-gevoel. Voorspelbaar en met zeer weinig diepgang. De aaneenschakeling van dialogen tussen de hoofdpersonages onderling, afgewisseld door interne dialogen van dezelfde hoofdrolspelers zorgt voor vaart in het lezen en houd je bij de les. Het is daardoor wel een gemakkelijk, toegankelijk en – voor wie deze materie ooit bij de hand heeft gehad - herkenbaar te lezen boek. De scènes worden vlot opgevolgd en de hoofdstukjes zijn kort, waardoor de nieuwsgierigheid geprikkeld blijft.
De herhalingen in de tekst heb ik als storend ervaren, het taalgebruik vertoont weinig fantasie en laat tevens weinig aan de fantasie van de lezer over.

Dit eerste deel nodigt mij vooralsnog niet uit tot het lezen van de volgende delen van deze trilogie.


----------


Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb