Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Beoordelingen


Titel: Han en Eva
Auteur: Han Peeters

Invoeren beoordeling: (Plaatsing na accoord redactie)
Naam: (niet verplicht)Aantal sterren (1-5)


 
Beoordeling op 6-05-2015 van Esther Scholten

Recensie voor ‘Han en Eva’ geschreven door Han Peeters en Eva Krap.

Han en Eva zijn beide auteurs en tevens uitgevers. Op een dag besluit Han om Eva uit te dagen voor een wedstrijd: elkaar een verhaal sturen en daar een cijfer voor geven. Een mailwisseling volgt met verhalen die persoonlijk zijn, hilarisch, treffend en zeker ook gevoelig.

Han heeft veel belangstelling voor Eva en schrijft zich een weg naar een date, vol twijfels maar ook andere gevoelens die zich in zijn hart hebben genesteld. Onder andere miscommunicatie zorgt voor beeldende verhalen en teksten. Tijdens het avontuur dat het schrijven dit boek ongetwijfeld met zich meebracht vind ik de anekdotes herkenbaar. Herhaaldelijk lag ik in een deuk om de manier waarop beide schrijvers hun verhalen vertellen. Spannend is de afloop. Het proces wordt beeldend geschreven en je blijft je afvragen of het op een succes is uitgelopen.

Hilarisch boek waarbij je wordt meegesleept in de levens van beiden en je kunt je hun gevoelens goed inbeelden omdat ze eerlijk zijn. Ik vind het een aanrader voor een avondje ontspannen lezen en uiteindelijk biedt het boek je ook de mogelijkheid om eens stil te staan bij de vraag of je eigenlijk zelf een relatie zou willen.

Chapeau Eva en Han, ik heb me kostelijk vermaakt.

Recensie geschreven door Esther Scholten

----------


Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb