Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens

  • De erfenis van Richard Grenville:
    Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheim ...

    Auteur

    Natalie Koch


Meer van Natalie Koch:

De erfenis van Richard Grenville; Het levende labyrint | Natalie Koch
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen


De erfenis van Richard Grenville:
Als de negentienjarige Alexa Westerhof een semester aan een kleine Londense universiteit gaat studeren, ontdekt ze al snel dat het gotische gebouw geheimen herbergt, geheimen die ook haar leven voorgoed zullen veranderen. Een dramatische gebeurtenis op de campus brengt haar in contact met magi, mensen met bijzondere krachten, waar ze zelf ook over blijkt te beschikken. Terwijl ze colleges volgt en van het studentenleven geniet, bestudeert ze in het geheim magie en leert haar krachten ontwikkelen. Ze ontdekt dat Londen vol geheime plekken zit, van verborgen kelders en kroegen tot spookmetrostations, en het wordt haar vooral duidelijk dat ze tegenover de buitenwereld niets mag loslaten over deze wereld.
Intussen gebeuren er raadselachtige dingen; als eerst een docent en daarna haar huisgenote, het dromerige goth-meisje Rain, ten prooi vallen aan een onverklaarbare bewusteloosheid, gaat ze op onderzoek uit. Iemand houdt haar in de gaten, maar wie - en waarom?

Het levende labyrint:
Alexa vermoedt dat er meer aan de hand is met de manier waarop haar vader om het leven kwam. Terwijl ze aan een nieuw semester op Untreaceable University begint en de intrigerende Mary ontmoet, probeert ze te achterhalen wat haar vader in de laatste maanden van zijn leven heeft gedaan. Als ze ontdekt dat hij en zijn zus betrokken waren bij een topgeheim onderzoek naar een zeventiende-eeuws manuscript over destructieve magische muziek, roept ze het onheil over zichzelf af; ze moet opboksen tegen krachten die uit alle macht willen voorkomen dat de waarheid uitkomt. Die waarheid zal gruwelijker zijn dan ze zich kan voorstellen. Uiteindelijk komt ze voor een keuze te staan die niet alleen haar eigen leven in gevaar brengt, maar ook de levens van haar beste vrienden kan verwoesten.

De trilogie De verborgen universiteit is een verhaal over magie, een kunst en wetenschap die nog springlevend is - maar hoe lang nog?
Het derde deel van de trilogie verschijnt in het najaar van 2013.Productinformatie
ISBN:9789021446448
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:
Subtitel:
Reeks:De verborgen universiteit
Categorie:Fantasy
Taal:Nederlands
Uitgever:Singel Uitgeverijen
Imprint:Q
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:1748 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:12-07-2018
 
Elders:14,99
Onze prijs:€ 14,17

   

Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb