Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens


Meer van Stephen King:

De eerlijke vinder | Stephen King
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen


Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnlijke en zegevierende helden dat King introduceerde in Mr. Mercedes, dat werd genomineerd voor de Edgar Award en waarvan al meer dan 50.000 exemplaren werden verkocht.

John Rothstein, een legendarische schrijver van een serie boeken, heeft al decennia lang niets gepubliceerd. Morris Bellamy is woedend. Niet alleen omdat Rothstein met schrijven is gestopt, maar ook omdat diens serie niet naar zijn smaak eindigde. Bij een inbraak in het huis van Rothstein neemt Bellamy alle cash uit de kluis mee, en als hoofdprijs een stapel aantekenboekjes met ongepubliceerd materiaal.

Morris verbergt zijn buit - maar dan wordt hij gearresteerd voor een andere misdaad. Tientallen jaren later vindt een jongen, Pete Saubers, de kist en nu is het Pete en zijn familie die door Bill Hodges, Holly en Jerome gered moeten worden van de inmiddels nog krankzinniger en wraakzuchtige Bellamy, die na 35 jaar vrijkomt uit de gevangenis.

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder vijftig thriller- en fantasy-titels, alle wereldwijde bestsellers. Zijn recentste boeken zijn Under The Dome, 22-11-1963, Joyland, Dr. Sleep en Revival. Van Mr. Mercedes is een tv-serie in de maak.

Zijn recentste boeken, waaronder Mr. Mercedes, zijn instant klassiekers. De Standaard

Het vakkundig uitgewerkte kat-en-muisspel benadert het niveau van een Michael Connelly-thriller, met een finale waardoor het boek zich moeilijk laat wegleggen. **** de Volkskrant

Een ongemeen spannend boek. King is topvorm. Dit is het woeste, noeste, authentieke schrijven. De Twentsche Courant

King is uitstekend op dreef in Mr. Mercedes, en zet met Brady Hartsfield een van zijn meest gestoorde creaties tot op heden neer. **** de Telegraaf

Productinformatie
ISBN:9789024567263
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:441
Subtitel:
Reeks:Mercedes
Categorie:Thriller
Taal:Nederlands
Uitgever:Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Imprint:Luitingh Sijthoff
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:1436 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:13-07-2019
 
Elders:9,99
Onze prijs:€ 9,62

   
Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb