Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens


Meer van Stephen King:

De bazaar van boze dromen | Stephen King
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen


De beste verhalenverteller ter wereld bezorgt een bundel onvergetelijke verhalen. Bijna alle zijn gloednieuw, allemaal voorzien van onthullend autobiografisch commentaar over wanneer, waar en hoe King ertoe kwam ze te schrijven (of te herschrijven).

Sinds zijn eerste collectie Satanskinderen vijfendertig jaar geleden werd gepubliceerd, heeft King zijn lezers verbaasd met zijn briljante korte fictie. In De bazaar van boze dromen verzamelt hij twintig verhalen, waarvan slechts twee eerder in het Nederlands werden vertaald en sommige voor de gelegenheid zijn herschreven.
Er zitten spannende verbanden tussen de verhalen: themas over sterfelijkheid, het hiernamaals, schuld, wat we anders zouden doen als we in de toekomst konden kijken, of het corrigeren van fouten uit het verleden. Leven na de dood gaat over een man die is overleden aan een tumor en hetzelfde leven steeds opnieuw beleeft, en steeds dezelfde fouten maakt.
Diverse verhalen spelen zich af aan het einde van iemands leven, waarbij de personages hun misdaden en wangedrag opnieuw beleven. In andere verhalen speelt de vraag wat iemand doet als hij bovennatuurlijke krachten blijkt te hebben - de columnist die mensen vermoordt door hun In memoriam te schrijven in Necrologieën; de oude rechter in Het duin die, als jongen, naar een onbewoond eiland peddelde en namen in het zand zag, van mensen die vervolgens een bizarre dood stierven. In Moraal bekijkt King hoe een huwelijk en twee levens in elkaar storten als de man en vrouw een pact met de duivel sluiten die ze dachten te slim af te zijn.

De verhalen in De bazaar van boze dromen zijn schitterend, griezelig en volstrekt onweerstaanbaar.Productinformatie
ISBN:9789024569892
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:485
Subtitel:
Reeks:
Categorie:Spannende boeken algemeen
Taal:Nederlands
Uitgever:Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Imprint:Luitingh Sijthoff
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:1222 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:21-06-2019
 
Elders:9,99
Onze prijs:€ 9,62

   
Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb