Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
Detailgegevens


Meer van Han Peeters:

De hel van Octagon | Han Peeters      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Aantal beoordelingen: 7


Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Hun voorgeschiedenis staat beschreven in De Verscheurde Vrouw, alhoewel De hel van Octagon ook zonder het voorafgaande goed te volgen is. Ruud en Lysanne worden onder dwang aangesteld als de beheerders van het kasteel, een bolwerk van satanisten.

Twee rechercheurs die Ruud en Lysanne op de korrel hebben als betrokkenen bij een moord op een vriendin van Lysanne gaan op zoek naar de twee vermisten. In hun speurtocht komen geheimen van de illuminati aan het licht en welke personen bij het satanisme zijn betrokken.

De twee hoofdverhaallijnen komen samen die de waarheid onthullen in deze bloedstollende thriller. Wat is feit en wat is fictie? Dat laat de schrijver aan de lezer over.

Indien als gevolg van dit boek iets met de auteur gebeurt waarbij grote vraagtekens kunnen worden gesteld, hoopt hij dat het als burgerplicht wordt gezien dat er onvermoeibaar vragen zullen worden gesteld. Net zolang totdat een gedegen diepgaand onderzoek het gevolg is, dat er sowieso zou moeten komen.

Productinformatie
ISBN:9789462170841
Formaat:
Epubversie:2
  
Aantal pagina's:
Categorie:Thriller
Taal:Nederlands
Uitgever:Clustereffect
Kopieerrechten:Het kopiëren van pagina’s of delen daarvan is niet toegestaan
Printrechten:Het printen van pagina's of delen daarvan is niet toegestaan
Druk:1
Bestandsgrootte:717 kb
Datum ingevoerd / gewijzigd:28-11-2015
 
Prijs:8,99
Nu voor:€ 4,99

   


Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb