Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: € 10 - € 15
Sortering:

 Aantal boeken: 8449

Wandelen in het stof van rabbi Jezus | Lois Tverberg      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789081891462
Taal: Nederlands
Elders: € 14,95
Onze prijs: € 12,33

Lois Tverberg onderzocht de lessen van Jezus in hun oorspronkelijke context. In 14 hoofdstukken laat ze zien hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht en kleur winnen door ze te plaatsen in de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte. De Hebreeuwse sleutelbegrippen die in dit boek worden behandeld, zullen je Bijbellezen verrijken en je geloof versterken. In het boek wordt ook helder het verschil tussen het redeneren in de cultuur van het Midden-Oosten en de Griekse logica uitgelegd. Hoe Jezus woorden uw leven kunnen veranderen Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om naar Jezus te luisteren in Zijn tijd in Zijn land, alsof je een van Zijn discipelen bent? Zou de betekenis van Zijn woorden veranderen ten opzichte van nu, in het Nederland van de 21ste eeuw? Tverberg onderzocht Jezus lessen in hun oorspronkelijke context en ontdekte zo een bron aan diepere betekenissen die voor ons verloren is gegaan. In dit boek leert ze ons hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht winnen door ze in de Midden-Oosterse cultuur te plaatsen en hoe we inzichten bijvoorbeeld over bidden met choetspa kunnen opdoen uit de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte. Ken je de Joodse religieuze en culturele achtergrond van Jezus, dan weet je ook waarom Zijn discipelen alles opgaven om Hem te volgen. Alleen al de Hebreeuwse sleutelbegrippen in dit boek zullen je Bijbellezen als Christen verrijken en je geloof versterken. Ga mee en zoek een plekje in Jezus publiek. Verdiep je geloof door naar Hem te luisteren met de oren van een van Zijn discipelen uit de eerste eeuw. Onderweg zul je praktische manieren vinden om te leven als Jezus discipelen en zal je geloof zich vernieuwen om je dichter bij God te brengen.

  


Iedereen eet sambal | Peter Storm van Leeuwen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491535529
Taal: Nederlands
Elders: € 12,99
Onze prijs: € 11,07

De autonomie van Insulinde is niet meer dan een kwestie van tijd (Louis Couperus in Oostwaarts - 1923) ‘Iedereen eet sambal‘ is een van de weinige Nederlandstalige romans over de nasleep van de Japanse bezetting en de onafhankelijkheidsoorlog van Indonesië. Deze koloniale geschiedenis, die ook bekend staat als De Stille Oorlog speelt zich in dit boek af in de Preanger op Java - in de periode van de Indonesische vrijheidsstrijd. De verschrikkingen uit die jaren, de impact die deze strijd op militairen en burgers van de diverse bevolkingsgroepen heeft gehad, hebben bij alle betrokkenen ongeneeslijke wonden achtergelaten. Java, 1947. Soenan is een soldaat binnen een speciale gevechtseenheid van het Nederlandse leger. Hij is Indo en komt daardoor altijd op de tweede plaats. Hij vecht voor orde, vrede en veiligheid, en moet dat noodgedwongen ook doen tegen zijn eigen volk. Dan doen de militairen, onder het bevlogen commando van sergeant Van Lopik, een vreselijke ontdekking. Hoe ontlaadt hun machteloze woede zich? Wie zijn daarvan het slachtoffer? Soenan kan het niet aanzien en ontvlucht het leger. Diep in het binnenland ontmoet hij zijn grote liefde, Sri Ajoe. En sluit vriendschap met zijn vijand. Tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk raken de twee geliefden ongewild verwikkeld in de uitzichtloze strijd. Soenan doet zijn bruid een belofte die verstrekkende gevolgen heeft en die de rest van zijn leven zal beheersen. "Zelfs de liefde blijkt een traumatische ervaring" Java, 1975. Van Lopik en enkele oud-strijders zijn terug op de plaats delict. Ieder wil op zijn eigen manier de oorlog die voortwoekert in hun hoofd, definitief verwerken. De confrontatie wordt de oud-sergeant echter fataal. Het afgebrokkelde leven van Soenan leidt naar een onverwachte, dramatische apotheose. De affiniteit van Peter Storm van Leeuwen (1953) met Indonesië dankt hij aan zijn ouders, beiden daar geboren en getogen. Decennia lang publiceerde hij menig artikelen over de geschiedenis van onder meer de postdienst in Nederlands-Indië. In 1990 ontving hij de Costerus medaille wegens buitengewone verdiensten op wetenschappelijk filatelistisch gebied voor zijn publicaties over de postgeschiedenis van Nederlands-Indië. Storm van Leeuwen behoort tot een van de belangrijkste en meest ervaren filatelieveilingmeesters die Nederland rijk is. Daarnaast - door zijn interesse in de algemene geschiedenis van Nederlands-Indië - bouwde hij een privécollectie boeken op. Dit historisch materiaal en zijn interesse onder meer in de geschiedenis van Insulinde zette hem aan tot het schrijven van Iedereen eet sambal . Na het verschijnen van de eerste druk van dit historische boek ontving de schrijver al veel reacties van lezers die hun dankbaarheid toonden voor het verhaal dat nog nooit geschreven was . Een negentigjarige man belde de uitgeverij en vertelde geëmotioneerd dat hij nu na het lezen van dit boek rustig dood kon gaan en begraven kon worden tussen zes planken .

  


Griene simmer | Bart Kingma      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089542472
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 12,50
Onze prijs: € 10,86

Luc Franken, krekt op frije fuotten kommen nei in ûnderstelde misdied, besiket syn libben op e nij stal te jaan. Dêrfoar moat er ôfrekkenje mei alles wat him foardien hat yn de jierren foar syn fêstsitten. In nije leafde mei in jonge studinte helpt him om yn de gaten te krijen wat der misgie, op de pleats, mei Lucs broer en syn frou, yn de leafde, en foaral mei Luc sels. Twivel tsjinoer trochpakken, skuld en boete, wierheid boppe werklikheid, winners en ferliezers. Dit alles yn in dekor fan iensumens, stilte en soms treastjaande natuer oan de seedyk yn it noardwesten fan Fryslân. Bart Kingma (1970) debutearret mei dizze roman, nei jierrenlang aktyf west te hawwen as televyzjemakker en skriuwer fan senarios, teksten en oersettings yn it Frysk en Nederlânsk.

  


Karma Loslaten | Doreen Virtue
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995257
Taal: Nederlands
Elders: € 14,99
Onze prijs: € 13,03

Doreen legt op deze cd uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven. Ook kan je karmische problemen herkennen in dit leven als fobiën en angsten die je niet uit kan leggen en fascinaties met onderwerpen als oorlogen, het wilde westen, vuur, of naalden in de vorm van tatoeages, terwijl je er zelf nooit een zal nemen. Door middel van de visualisatie op deze CD kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens. Zet voor je de cd start voor jezelf de intentie om een probleem tot de oorsprong toe te helen tijdens de sessie die op de cd volgt en zet dan de cd aan en ga er mee aan het werk. Dit is één van de nuttigste CD s van Doreen Virtue. Veel mensen hebben geen idee hoe groot de invloed uit het verleden is op je leven nu.

  


Je beschermengel en je ziel | Annelies Hoornik
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995288
Taal: Nederlands
Elders: € 14,99
Onze prijs: € 13,03

Deze CD biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Om de luisteraar beter af te laten stemmen op de Engelenenergie is de CD geproduceerd op 432 Hertz als grondtoon Je Beschermengel en je Ziel - werk samen met de Engelen aan de 4 delen van je Ziel Track 1 - Introductie Track 2 - Je Ego ziel bevrienden en helen Track 3 - Werk samen met je Hoger Zelf en ontdek wat nu jouw Zieledoel is Track 4 - Haal belangrijke informatie bij je Verzamelende Ziel, jouw persoonlijke Akasha Track 5 - Activeer je Individuele Goddelijke Ziel

  


Tweestrijd | Carina Habets-Ramaekers
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491535123
Taal: Nederlands
Elders: € 11,90
Onze prijs: € 10,34

Ver weg van waar? Over wonen en leven in het buitenland. We gaan op weg, ons avontuur tegemoet, heel naïef, zo groen als gras! Ik weet niet wat me te wachten staat, schreef Carina Habets in 1979. Losgerukt uit de veilige en warme omgeving van het Nederlands leven volgt Carina haar man Gil om als jong, getrouwd stel te gaan leven en werken in Saoedi-Arabië. Het blijft niet bij één land; ze wonen gedurende meer dan dertig jaar afwisselend in Australië, Engeland, Brunei, soms in Nederland, India en Rusland. Carina‘s man Gil werkt al die jaren voor grote bekende internationale concerns en haar leven bestaat uit veel verhuizen, opnieuw beginnen, zich almaar aanpassen en weer afscheid nemen. Hun twee kinderen Marc en Nicole worden geboren zonder -een gezellig beschuit met muisjesmoment met je familie-. Nieuwe scholen voor hun kinderen, talen, vrienden en huizen. Leven in het buitenland lijkt voor velen een spannend avontuur of is misschien wel een droom voor de nabije toekomst. Haar eeuwige tweestrijd was en bleef de afweging tussen het volgen van haar man naar steeds nieuwe wereldwijde bestemmingen en proberen een stabiel en evenwichtig klimaat te creëren voor hun gezin. Na meer dan dertig jaar leven en werken in verschillende continenten, is Carina een ware ervaringsdeskundige op het gebied hoe te leven in verschillende culturen. Hoe om te gaan met nieuwe mensen en vriendschappen en familiebanden te blijven onderhouden. Of het allemaal de moeite waard is, deelt Carina in alle eerlijkheid met haar lezers in haar boek ‘Tweestrijd‘. Hun dochter en kunstenaar Nicole Habets maakte voor het boek en het e-boek de illustraties. Carina woont nu met haar man in Perth/Australië. Eind 2011 kregen zij eindelijk hun PR (Permanent Residency) en hun intentie is om hier permanent te wonen. Er was vraag van vele in het buitenland wonende Nederlanders aan de auteur of haar boek ‘Tweestrijd‘ ook als digitale versie kon worden uitgegeven. Een jaar later is dat nu een feit. Lezers van haar boek kunnen met Carina in contact komen via haar weblog www.habets.blogspot.com.

  


The power of Facebook | Peter Olsthoorn
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089545138   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Engels
Elders: € 12,99
Onze prijs: € 11,29

Nearly everything a professional working with Facebook needs to know today. Due to be published. Short promise: Facebook is a space of desire and addiction, but also intense joy. It offers possibilities of unprecedented data exposure but also social analysis; unlimited exploitation and surveillance but also is a real-time tool to fight crime; it may encourage polarizing views but it is also very much also a space of communion, and public longing. Presently, Facebook is the best and most prominent, dominating, cutting-edge service that the internet has to offer. This book offers a detailed guide to how Facebook is working with us but also outside of our interests, bringing the entire Internet within its own gates for us to ogle. The Power of Facebook is precisely taken apart and reassembled in a comprehensive journalistic fashion, with one eye always towards the future, and always facts and opinions from ALL sides. What exactly is happening? How much do YOU know? The Power of Facebook explains every aspect of this mighty internet company. Content Quotations Introduction Part I Power Chapter 1: The pleasure of Facebook You might already know how this tremendous service works, but this chapter offers you a different view on how and why this great pleasure is built up through combined technical and biosocial means. Chapter 2: Facebook s kitchen secrets How does Facebook work behind its wall? What is profiling, and how does it connect to the EdgeRank system, in laymans terms? Chapter 3: The great power, the internet passport Facebooks most unique power is its ’ownership of the identities of almost all participants. In what ways does this power display itself? How does Facebook manage it? Part II Privacy Chapter 4: The fantastic privacy labyrinth Aside from your own Timeline, you also have a much more elaborate invisible profile that only Facebook sees. How is Facebook dealing with the balance between privacy settings and the need to build up your personal data as advertising profile and profit? Chapter 5: Fuss about privacy How can we negotiate seemingly new privacy issues that emerge from Facebook connections? How to deal with friends, bosses and colleagues, your spouse (or lover!), and your children online and on chat? Heres a thought: What if your privacy could become a valuable trade asset? Chapter 6: Watchdogs that bark and bite The recent history of tough struggles between Facebook and different government and citizen watchdog authorities on the companys ever-transitioning privacy settings. III Marketing Chapter 7: Brands want your friendship Businesses are Facebooks customers. Marketing is a positive terrain, a space of beautiful manners and uniquely designed tricks used to seduce us. Here youll find examples of some of the most well managed marketing campaigns used to capture your profile views and Likes. Chapter 8: Your value on Facebook What are you worth to the marketers with their brands? Assessing your value and its calculation from the opposite side of the screen. IV Social Chapter 9: Our social ties A consideration of the links between our social behavior and the social research emerging on Facebook, addressing: friendship management, clubs and online associations and organizing, the issue of loneliness, and the dilemma of image building. Chapter 10: From tinkering to Facebookaholism Were all addicted in some way to this beautiful phenomenon. Why? How might we resist the worst forms of Facebook addiction? Chapter 11: Adultery, divorce, revenge and even murder A bestiary of surreptitious delights, documenting all of the things that go wrong, with Facebook, with many real world examples. Chapter 12: Theo, are you dead or something? Passing away in the time of Facebook, with some cosmic humor and future-oriented tips. V Crime, Terror, Rebellion Chapter 13: The CIA, police and cybercrime How does Facebook, an emerging world power, come to manifest in security and censorship, and the tracing of citizens? Chapter 14: Facebook as a weapon of terrorism Anders Breivik has been the key European terrorist of this era so far. Everything about him and his fellows behaviour on and use of Facebook, a most revealing chapter. Chapter 15: Revolutions protest and election campaigns From the Arab Spring to Obamas (re-)election. How influential are social media networks on political change, really? VI Opinions Chapter 16: Philosophers on Facebook How do people like Evgeny Morozov, Sherry Turkle, Doug Rushkoff, Andrew Keen, Bernard Stiegler look at Facebook in the scheme of things. A pessimistic picture. Chapter 17: The view of popular authors and internet tech heads A balance of gay and critical views from popular authors and internet leaders about the use of social media and the future of internet, including the insights of many observers/users like Julian Assange and Zadie Smith and the humor of Gerrit Komrij. VII Financial Chapter 18: Facebook competition and the fight for the future How is the competition doing? Yahoo, Micrfosoft, Google, Apple, Pinterest. Plus statistics Chapter 19: A close up on the boss and the money The inflated IPO and its aftermath, considered alongslide the most generously complete picture we have of emperor Mark Zuckerberg. VIII Final Chapter 20: How does Facebook become our friend? Recommendations, provocations and conclusions regarding how Facebook might become our most trusted social network.

  


Op weg naar Mr. Right | Belinda Jones
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077462676
Taal: Nederlands
Elders: € 11,99
Onze prijs: € 10,42

Belinda houdt van Amerika. Haar beste vriendin Emily houdt van mannen. Dus wanneer ze beslissen dat het tijd is voor wat actie, combineren ze hun twee passies in een fantastische road trip van Eden naar Valentine - via Climax - op zoek naar een Amerikaanse droomjongen. Er is geen tekort aan mannen - een Casanova uit Casanovia, een mannelijke cheerleader uit Schat en een getatoeëerde trucker uit Kissimmee. Maar is romantiek echt het antwoord op hun problemen? En is het wel zo n goed idee, twee vrouwen op zoek naar de perfecte man? Hun reis zit vol met onthullingen en verrassingen, van cactus-kussen tot dolende sneeuwschuivers, maar het is vooral een avontuur op zoek naar liefde. Belinda Jones is een regelmatige Sunday Times Top Ten auteur met boeken in het genre Chicklit (literatuur door en voor vrijgevochten zelfstandige vrouwen). Van de drie nu vertaalde romans werden er in de UK zelfs meer dan 100.000 per titel verkocht. Belinda Cheryl Jones werd geboren op 20 december 1967 in Tunbridge Wells, Kent. Als journaliste schreef ze voor Woman s world en More! Magazine. Ooit werd ze genomineerd als EMAP Columnist of the Year. Haar moeder Pamela heeft altijd in de PR gewerkt, en haar vader Trefor als marketing director. Nu zijn ze allebei met pensioen. Belinda heeft ook nog een jongere broer Gareth die s winters tuin-architect is en s zomers bij de reddingsbrigade zit. In april 1997 verhuisde Belinda naar Los Angeles en schreef voor Empire magazine. Nu werkt ze aan haar vijfde roman...

  


Ik deug + jij deugt = iedereen deugt?! | Petra van Noord      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462030848
Taal: Nederlands
Elders: € 13,95
Onze prijs: € 12,12

Wat als je angst als ouder waarheid wordt en je kind ontspoort? Dat overkomt ons niet, dachten de ouders in het op waarheid gebaseerde verhaal in dit boek. In hun gezin gedragen niet één, maar twee kinderen zich buitensporig en uiteindelijk raken ze van het pad af. Wat deugt er nog aan hen en hoe komen ze weer op de rails? Dit boeiende verhaal vormt de rode draad van dit boek en is een opstapje naar talrijke tips en support om in dagelijkse praktijk een positieve ontwikkeling te stimuleren, ook in lastige situaties. Want veel kinderen hebben moeite op de rails te blijven in onze huidige maatschappij. En opvoeders raken het spoor soms bijster. In dit lees en werkboek worden verfrissende en tegelijk diepgaande inzichten gecombineerd met oefeningen en strategieën waarmee je in het dagelijks leven direct aan de slag kunt. Een aanrader voor iedereen die kinderen op het goede spoor wil houden! Geïnspireerd door het wereldwijd toegepaste en door de VN geprezen DeugdenProjectTM, geeft Petra van Noord in dit boek een verrassende kijk op negatief gedrag en geeft ze veel bruikbare tips en concrete handvatten Petra van Noord levert met dit boek een liefdevolle bijdrage aan het geluk en het welzijn van kinderen en hun ouders. Ze doet dat op een toegankelijke manier, vanuit haar eigen praktijk als opvoedster, en met veel begrip voor de moeilijkheden die kinderen en ouders met elkaar kunnen hebben . -Jan Geurtz (auteur van o.a. Het einde van de opvoeding )

  


Zo kan het en zo moet het! | Pieter F van Akkerveeken
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461933652   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 14,65
Onze prijs: € 12,73

Zo kan het en zo moet het! Patiëntgerichte zelfsturende teams effectiever zonder managers. Zorg is traditioneel georganiseerd vanuit de discipline van de zorgprofessional en niet vanuit de patiënt met zijn probleem. Door de toenemende complexiteit van de zorg is dit historisch gegroeide model niet langer effectief. Klachten van patiënten, fouten en hoge werkdruk vragen om verandering. ’Zo kan het en zo moet het beschrijft een organisatiemodel dat nieuw is voor de zorg. Een model dat zich heeft bewezen en door wetenschappelijk onderzoek wordt onderbouwd. De patiënt met zijn klacht is het uitgangspunt voor de structuur van de organisatie. Een organisatie waarin: - de patiënt zich veilig voelt - hij samen met de zorgprofessionals de regie voert, - de zorgprofessional beter tot zijn recht komt, - hij in een platte structuur werkt en zijn eigen winkeltje stuurt. ’Zo kan het en zo moet het beschrijft de opzet in praktische stappen ook in een bestaande organisatie zoals een ziekenhuis. De auteur heeft met dit model langdurig en succesvol ervaring. Hij heeft daarbij steeds de patiënt voor ogen gehad. Die moet er immers ’beter van worden.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb