Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: € 15 - € 20
Sortering:

 Aantal boeken: 2082

De bedrijfsnar | Frank Wouters
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789490783341
Taal: Nederlands
Elders: € 19,95
Onze prijs: € 16,46

De Bedrijfsnar is het belangrijkste cultboek over strategische marketing van de Lage Landen. Het kent vooral onder ondernemers, directeuren en managers een enthousiaste aanhang. Het boek zet alle complexe marketing overboord en keert terug naar de eenvoud van het concept. Omdat deze businessnovel vele lagen kent, is het een boek dat de lezers zodanig boeit dat meerderen het al vaker dan tien keer hebben gelezen.

  


Engelen helen | Annelies Hoornik
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995134
Taal: Nederlands
Elders: € 17,99
Onze prijs: € 15,63

Met ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau heeft Annelies samen met Frans Vermeulen een prachtig vervolg geschreven op haar eerste boek. Het boek bekijkt alle niveau s waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er diverse visualisaties en helende sessies die je samen met de Engelen kunt doen via gratis downloads aangeboden. Ook nu weer is het boek van hoge kwaliteit met prachtige afbeeldingen en gemakkelijk leesbaar zodat je als beginner snel aan de slag kunt. Werk je al met Engelen dan kun je zeker veel extra s uit het boek halen. Een greep uit de inhoud: * Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen? * Heling op diverse niveaus * Wat doe je met invloeden van buitenaf? * Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen * Samen met de Engelen je leven helen * Ondersteunende audio oefeningen

  


Engelen en de ziel | Annelies Hoornik
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995370
Taal: Nederlands
Elders: € 17,99
Onze prijs: € 15,63

Wat is je ziel? Wat gebeurt er met je ziel wanneer je geboren wordt? Wat doe je als ziel in het Licht? Kan je als ziel verdwalen? Wat gebeurt er in 2012 en hoe gaat het daarna verder? Hoe kunnen de Engelen me helpen mijn Zieledoelen te vinden? Ligt alles al vast in het leven of heb ik daar nog wat in te brengen? Met ENGELEN EN DE ZIEL werk samen met de Engelen aan je Zieledoelen heeft Annelies een prachtig boek met diepgaande inzichten over de ziel geschreven. De Engelen geven uitleg over de vier delen van de ziel en hoe je daarmee als mens kunt werken om zo gemakkelijker je zieledoelen te bereiken. Er worden diverse oefeningen, tips en adviezen gegeven die je samen met de Engelen kunt doen en met de gratis downloads. Het boek heeft prachtige afbeeldingen en gemakkelijk leesbaar zodat je als beginner snel aan de slag kunt. Werk je al met Engelen dan kun je zeker veel extras uit het boek halen. Een greep uit de inhoud: - Wat hebben de Engelen over de ziel te zeggen? - Contact maken met de vier delen van de ziel - Hoe kun je het beste omgaan met de levenslessen die je krijgt? - Bezoek samen met de Engelen jouw persoonlijke Akasha - De wereld in 2012 en daarna - Ondersteunende audio-oefeningen

  


De roman fan Walewein | Penninc      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089542557
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 15,00
Onze prijs: € 13,04

De held Walewein, de heit fan alle aventoeren en hoofse ridder oan it hof fan kening Artur, belibbet yn dizze midsieuske roman in suver ûneinige rige fan spannende foarfallen en barrens. Hy set útein om in magysk skaakspul foar de kening te bemasterjen en komt eintsjebeslút werom mei it skaakspul én mei in hertsfreondinne: Isabelle. Tuskentroch belibbet er fan alles, fan it ferslaan fan de Reade Ridder oant it rêden fan de foks Roges, dyt in betsjoende prins blykt te wêzen. Troch syn moed, syn hoflikheid, syn leauwe, en neisteleafde, berikt er wat ûnberikber like, wêrby de humor sa no en dan net ûntbrekt. Klaas Bruinsma brûkt syn talint as oersetter om dit skitterjende en meislepende Middelnederlânske ferhaal te fertellen yn de fertroude, waarme memmetaal, yn klankrike en suvere rimen. 10.203 fersen lang wit syn linich Frysk de midsieuske wrâld te kleurjen en De roman fan Walewein ek yn it heitelân it plak te jaan dat it fertsjinnet: in masterplak!

  


Mensen beoordelen | Wouter Schoonman
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491203107
Taal: Nederlands
Elders: € 16,50
Onze prijs: € 14,34

Wouter Schoonman heeft alles wat managers en HR-professionals nodig hebben om deskundig en fatsoenlijk andere mensen te beoordelen samengebracht in een tweedelig boek: Mensen beoordelen Beoordelen is moeilijk en dus worden er fouten gemaakt door managers en HRprofessionals bij de beoordeling van (mogelijke) medewerkers. Hun intuïtie laat hen in de steek en ook de kwaliteit van de gebruikte instrumenten en procedures is nogal eens voor verbetering vatbaar. Mensen beoordelen voor HR-professionals is geschreven voor personeelsadviseurs, recruiters, trainers en professionele testgebruikers. De nadruk in dit deel ligt op het verantwoorde gebruik van psychologische instrumenten - tests - en het rendement van investeringen in de kwaliteit van instrumenten, procedures en de professionals die ze gebruiken. Schoonman heeft een levendig overzicht geschreven over het beoordelen van mensen tijdens selectie en op het werk: het is solide onderbouwd en zit vol interessante voorbeelden - Prof. dr. Marise Born, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie, Erasumus Universiteit Rotterdam

  


Mensen beoordelen voor managers | Wouter Schoonman
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491203060
Taal: Nederlands
Elders: € 16,50
Onze prijs: € 14,34

Wouter Schoonman heeft alles wat managers en HR-professionals nodig hebben om deskundig en fatsoenlijk andere mensen te beoordelen samengebracht in een tweedelig boek: Mensen beoordelen Beoordelen is moeilijk en dus worden er fouten gemaakt door managers en HRprofessionals bij de beoordeling van (mogelijke) medewerkers. Hun intuïtie laat hen in de steek en ook de kwaliteit van de gebruikte instrumenten en procedures is nogal eens voor verbetering vatbaar. Mensen beoordelen voor managers biedt leidinggevenden alles wat ze nodig hebben om hun medewerkers fair te beoordelen; zowel bij selectie als ontwikkeling. Schoonman combineert gedegen wetenschappelijke inzichten met zijn eigen doorleefde praktijkervaring. Geen rigide stappenplan of het zoveelste how-to-boek. Maar in 61 korte artikelen - goed ontsloten via een trefwoordenlijst - krijgen managers wel alles mee om hun medewerkers goed te beoordelen. "Schoonman heeft een levendig overzicht geschreven over het beoordelen van mensen tijdens selectie en op het werk: het is solide onderbouwd en zit vol interessante voorbeelden." (Prof. dr. Marise Born, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit Rotterdam) "Een unieke combinatie van gedegen wetenschappelijk inzicht en doorleefde praktijkervaring. Schoonman doet niet mee met de zoveelste HR hype, maar geeft aan wat vanuit wetenschappelijk oogpunt voor praktijkmensen zinvol is. Goed om weer eens iets te lezen van iemand die zin van onzin weet te scheiden. Als HR serieus genomen wil worden aan de directietafel; lezen dit boek!" (Drs. Marco van Aarle, psycholoog en directeur, Kenhardt International) "Er zijn op dit vakgebied niet zo veel schrijvers in dit land die zo toegankelijk en in korte hapklare brokken geïnteresseerde lezers adequaat kunnen voorlichten met info waar ze echt iets aan hebben." (Dr. Nico Smid, consultant to the firm, PI Company)

  


Het gevecht van 5 tot 50 | Kitty Johansen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400811959
Taal: Nederlands
Elders: € 18,50
Onze prijs: € 16,08

Het Gevecht van 5 tot 50 , deels biografisch en deels fictie, is een meeslepende roman over een meisje dat vanaf jonge leeftijd wordt achtervolgd door een kille angst. In haar zoektocht naar begrip, valt ze op vijftienjarige leeftijd in de armen van Tom van Fessem. Deze relatie loopt uit op een grote desillusie. Onverwachts leert ze Kevin La Rooy kennen die haar angsten eindelijk serieus neemt. Zij raakt hierbij onbewust verzeild in een driehoeksverhouding, waardoor wanhoop en verdriet ongekende hoogten bereiken. De wilskracht om na elke valkuil weer op te staan, zal je al gauw in de ban brengen van Zoë Lankhorst. Zorg dat je genoeg tijd hebt als je aan dit boek begint, want het is een bijzonder verslavend verhaal.

  


Weconomics praktijk | Paul Bessems
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462544741
Taal: Nederlands
Elders: € 17,97
Onze prijs: € 15,62

Crisissen volgen elkaar steeds sneller op en duren ook steeds langer. Dat is een teken dat er iets staat te gebeuren. Je hebt dit gevoel waarschijnlijk ook als je auto steeds vaker naar de garage moet en daar ook steeds langer verblijft. Dat is meestal een teken dat de auto aan vervanging toe is. Zo is het ook met onze â welvaartmachineâ . De sleutel tot welvaart is steeds het verbeteren van onze productiviteit geweest, ook nu weer. Automatisering, maar ook social media en allerlei HR- en managementconcepten zoals het nieuwe werken hebben ons de afgelopen decennia nauwelijks productiever gemaakt. Dit komt vooral, omdat we het verwerken van informatie nog vaak binnen de muren van bedrijven organiseren. Beter is dit werk met professionele communities, gedeelde informatienetwerken en een algemene datanutsvoorziening te organiseren. Weconomics is hier een programma, een organisatiemodel en een infrastructuur voor. Dit boek richt zich vooral op de specialist die op basis van een gedegen analyse van ons welvaartsprobleem en de manier waarop onze welvaartmachine werkt, nieuwe werkorganisaties wil gaan ontwerpen.

  


Medical encyclopedic dictionary / 2013 |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789082088052
Taal: Engels
Elders: € 19,95
Onze prijs: € 17,34

This interactive medical encyclopedic dictionary offers over 20,000 entries with answers on all your medical questions. This book includes over 4,000 files and articles on most common and specific health issues. We have added an appendix with over 100 medical tests to conclude this guide. This is an ideal interactive ebook for medical students, professionals, and personal use. Navigating through this extensive database of medical information is easy with the index and full text search option. This way all files are linked and it will guide you throughout the data in the book, but is also helpful when searching in other sources like your own prescriptions, online websites and medical books. This information has been launched in other publications and languages very successfully and is a top-10 selling tool in medical app and bookstores. Reference Medica Press, an international team of medical specialists working together for over 30 years, edits the data. Home base of Medica Press is Zurich, Switzerland. This team has served many publishers worldwide with information for medical encyclopedia, handbooks, educational material and newsletters. Now this unique content is for the first time available in ebooks. None of this content has been published online and most of the time the information is more extensive compared to free data on the web, and 100% accurate and secured. Nevertheless, always consult a professional doctor with health issues. The content of this ebook is only to be used for informational purposes. For more information please visit our website www.medica-press.com

  


Hoe te reageren op misdaad? |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462541733
Taal: Nederlands
Elders: € 15,76
Onze prijs: € 13,70

Hoe moet een samenleving reageren op misdadig gedrag? Waarom straffen wij? Omdat het zin of nut heeft - en voor wie dan? Of gewoon omdat misdaad om een stevige reactie vraagt? Voor veel mensen bestaat er geen enkele twijfel over het antwoord op de vraag welke reactie criminaliteit verdient: meer en strenger straffen is het motto. Maar vanuit welke zekerheden wordt dit precies gezegd? En op welke grondslag? Deze vragen stonden centraal tijdens het congres Hoe te reageren op misdaad? dat in het najaar van 2012 in Tilburg plaatsvond. Tijdens verscheidene lezingen en workshops is toen getracht een antwoord te formuleren op de vraag naar de huidige waarde(n) van preventie, vergelding en herstel en hun onderlinge samenhang. Bij de lezingen en workshops waren zowel rechtswetenschappers betrokken als mensen uit de rechtspraktijk - onder wie advocaten, rechters, bemiddelaars en geestelijk verzorgers - alsmede ethici, theologen en politiek filosofen. Deze bundel is, evenals het congres, multidisciplinair van aard. Zij vormt de neerslag van de bijdragen die de verschillende sprekers tijdens het congres hebben geleverd.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb