Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: Fantasie - Sciencefiction
Sortering:

 Aantal boeken: 612

Blauw is de nacht | Maggie Shayne
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461700575
Taal: Nederlands
Elders: € 5,99
Onze prijs: € 5,99

De naderende duisternis lokt... Endover, New Hampshire: een doodgewoon ingeslapen stadje zoals er wel meer zijn. Alleen is die vredige buitenkant hier maar schijn, bedoeld om de bloeddorst van één persoon te maskeren. Wanneer twee tienermeisjes spoorloos verdwijnen tijdens een bezoekje aan het plaatsje, dreigt de zorgvuldig opgebouwde façade in gevaar te komen. Want uitgerekend de enige die het bedrog zou kunnen doorzien, komt de zaak onderzoeken: privédetective Maxine Stuart. Geen sterveling weet zoveel van de ondoden als Mad Maxie . Haar argwaan is dan ook gauw gewekt. En als bovendien twee mensen die haar na staan - haar beste vriendin en de man op wie ze verliefd is - ten prooi vallen aan de duistere kracht die Endover beheerst, stort ze zich nog fanatieker op de zaak. Wat ze zich niet realiseert, is dat ze hiermee haar tegenstander in de kaart speelt. Want die wacht op zijn kans om met háár kennis zijn macht te vergroten... en zijn grote liefde nieuw leven te geven.

  


Prins van de nacht | Maggie Shayne
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461701121
Taal: Nederlands
Elders: € 5,99
Onze prijs: € 5,99

Je moet die ring voor me uit dat museum halen! In eerste instantie wil Stormy Jones, een in occulte zaken gespecialiseerde privédetective, niets van de opdracht weten, maar als ze hoort dat het gaat om de trouwring van Elisabeta, de jonggestorven bruid van Vlad Dracul, verandert ze van gedachten. Vlad is de vampier die jaren geleden haar minnaar was - en die ze nooit heeft kunnen vergeten. Helaas kent ze zijn dode echtgenote ook maar al te goed: Elisabeta s ziel huist namelijk in háár lichaam. Dus neemt ze de klus aan, maar als ze bij het museum komt, is de ring al verdwenen. Kennelijk zijn er meer die op het kostbare kleinood azen, waaraan duistere krachten worden toegeschreven. Een van hen blijkt Vlad, en Stormy krijgt de schrik van haar leven als ze ontdekt wat hij ermee wil doen: Elisabeta s ziel uit de eeuwenlange sluimer wekken. Als dat gebeurt, zal zíj sterven! Ze zal het moeten opnemen tegen de machtigste vampier aller tijden - de vampier die ondanks alles nog steeds haar hart bezit...

  


Minnaar in de nacht | Maggie Shayne
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461991775
Taal: Nederlands
Elders: € 5,99
Onze prijs: € 5,99

Beiden zijn op zoek naar hem. Maxine om hem te doden, Morgan om voor eeuwig de zijne te worden... In de rokende puinhopen van een uitgebrand overheidsgebouw vindt Maxine Stuart een cd-rom met geheime gegevens over vampiers. Omdat ze onmiddellijk daarop met de dood van haar dierbaren wordt bedreigd, houdt ze haar mond erover. Tot vriend en politieman Lou Malone haar vijf jaar later bij een vreemde zaak betrekt. In een steeg is een dode prostituee aangetroffen. De enige aanwijzing zijn twee kleine gaatjes in haar hals. Kan er een connectie zijn met haar raadselachtige vondst? Het onderzoek leidt hen al snel naar Morgan De Silva, een scenarioschrijfster die furore maakt met films over vampiers, gebaseerd op antieke dagboeken die ze heeft gevonden in het oude huis waarin ze woont. Wat ze niemand heeft verteld, is dat ze s nachts - in haar dromen? - wordt bezocht door de schrijver ervan, een vampier die zich Dante noemt en die haar volledig in zijn ban heeft. Is hij de ongrijpbare moordenaar?

  


Thor | Wolfgang Hohlbein
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789028440173
Taal: Nederlands
Elders: € 4,99
Onze prijs: € 4,06

Een man zonder naam. Een hamer in zijn vuist. Een roedel wolven in de striemende sneeuw. Een bliksemschicht splijt de wolken. In de verte klinkt de donder. Wie is deze man? Is hij - zoals sommigen geloven - Thor, de god van de donder? En is hij gekomen om de mensheid te redden of te vernietigen? Wolfgang Hohlbein is de keizer van de Duitse fantasy. Hij heeft tientallen titels op zijn naam staan die wereldwijd worden vertaald en stuk voor stuk blockbusters zijn. Hohlbein schrijft zo beeldend, dat het lijkt of je een film kijkt. - Die Welt www.wbfantasy.nl

  


Koade | Kathy Reichs
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089549761
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

Tory en de rest fan de Firalen wurde swier op de proef steld wannear t se in geocache fine dêr t in yngewikkelde puzelkiste yn sit. Shelton kreaket de koade, mar se fine sa allinnich mar mear tergjende oanwizingen dy t De Spullieder achter lit. In twadde, gruttere geocache is binnen hânberik - as de Firalen de útdaging oan kinne. Mar de jacht kriget in rare draai wannear t Tory de oare kiste lokalisearret: der sit in nepbom yn, mei in sinister foarstel fan de Spullieder. No begjint it echte spul: der leit noch ergens in bom - in echtenien - en de klok tikket. Dit is it tredde diel yn de Firalen-searje, in rige magyske en spannende fantasyferhalen yn it young adult-sjenre fan de hân fan de populêre Amerikaanske skriuwster Kathy Reichs. Geart Tigchelaar hat dit boek, krekt as diel 1, Firalen, yn it Frysk oerset.

  


Ishtar Roodrug | Peter van Rillaer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491300103
Taal: Nederlands
Elders: € 6,00
Onze prijs: € 5,21

Ishtar Roodrug is krijger en huurmoordenaar, een mactans, loyaal tot in de dood aan haar stam en haar leider Ma. Die vertelt haar dat de magie aan het verdwijnen is. In het verleden moet er iets gebeurd zijn wat dit in gang heeft gezet. Ma sommeert haar naar Sodom te gaan. Daar moet ze infiltreren in de harem van de invloedrijke Perseus om informatie te verzamelen en hem te doden als de tijd daar rijp voor is. In het huis van Perseus krijgt Ishtar te maken met de onhebbelijke magiër Mercantor en met Etanin, Perseus stugge lijfwacht. Een reeks visioenen laat haar geloven dat het leven van Perseus cruciaal is voor het lot van de wereld. Dat zorgt ervoor dat ze alles op alles zet om zijn veiligheid te garanderen. Wat volgt is een hachelijke reis naar Atlantis, via Uruk en Lemurië, in het gezelschap van de vechtende waard Hutné, de heler Horus en de kleine man Gilgamesh, voormalig stadhouder en kok.# Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is het debuut van de Vlaamse schrijver Peter van Rillaer. Het verhaal speelt zich af in een duister verleden, in een tijd waarin magie en wetenschap elkaar naar de kroon steken. Maar het is vooral een avontuurlijk verhaal over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, geschreven met een vette knipoog naar onze eigen geschiedenis.

  


Het hemelse rijk | Christophe Vermaelen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491300172
Taal: Nederlands
Elders: € 4,00
Onze prijs: € 3,48

Victor Gordons bestaan als cryptoloog bij de Belgische geheime dienst is saai, tot zijn kolonel hem een manuscript in een onbekende taal brengt. Obsessief werkt Victor aan de vertaling van teksten en formules. Aanwijzingen in het manuscript leiden hem naar een doorgang die hem terecht laat komen in het Hemelse Rijk, waar het leven echter slechts voor enkelen hemels is... Dat is het zeker niet voor de Esseense slavin Xhiva. Haar leven is niet meer dan vier Minert waard. Op een dag wordt ze aan de vreemdeling Victor Gordon geschonken. Als ze ontsnapt om haar kind te zoeken, komt haar leven op zijn kop te staan. Ze valt ten prooi aan vernedering en marteling, maar zelfs in haar donkerste uur gloort er nog een beetje hoop... Het Hemelse Rijk is het debuut van Christophe Vermaelen. Het is een erotisch avonturenverhaal dat zich afspeelt in een fantasywereld. Met zijn vlotte pen voert Christophe de lezer mee naar het Hemelse Rijk waar de wensdroom van de een de nachtmerrie van de ander is.

  


De zonden / 1 De geestenloper | Reinier Keijnemans
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400826274
Taal: Nederlands
Elders: € 9,50
Onze prijs: € 8,26

Een koudbloedige jongeman bezit de gave om rond te lopen als een geest. Schémhér is niet te zien met het blote oog, maar hij kan de pijn brengen in de echte wereld. In zijn droom wordt hij geroepen en daar ontmoet hij de machtige zonneprinses van de Groene Zonnen. Overdag gebeurt er een ongeluk, waardoor zijn vader zijn leven verliest. Schémhér Armwier wordt door de dood van zijn vader graaf van Goudzicht. Zijn vader werd de handelskoning genoemd. Hij heeft zichzelf letterlijk een adellijke titel gekocht door het kopen van land. Goudzicht is net als een pasgeboren baby, weerloos voor gevaar.

  


Firalen | Kathy Reichs
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089548504
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

In wolk luts foar de sinne del en smiet in skaad oer de lytse romte dêrt ik op e knibbels siet. Imerkes tsjirpten op ferburgen plakken. It swit plakte myn shirt oan myn rêch fêst. Neat kaam by my binnen. Myn geast siet kompleet fêst oan dy lytse brune foarwerpen foar my. Ik twong mysels om de wierheid ûnder eagen te sjen. Ik hie de bonkjes fan in minsklike hân bleatlein. De fjirtjinjierrige Tory Brennan wennet sûnt it ûngelok fan har mem op Morris Island, by har heit Christopher Kit Howard. Har heit is seebiolooch en wittenskiplik ûndersiker by it ynstitút op Loggerhead Island. Hy is in workaholic, dyt gjin ferstân fan it heit-wêzen hat. En Tory sels is in nerd, dyt neat leaver docht as dingen út te fûgeljen en antwurden op lestige fragen te finen. Op in speurtocht mei in groepke freonen fynt se in identiteitsplaatsje mei de namme F. Heaton derop en dêr begjint it mei. Letter stuitsje se net allinne op in grêf, mar ek op in ferburgen laboratoarium, dêrt se in wolfshûn befrije. It bist is ynfekteard mei in firus, en dat hat in wol hiel bysûnder effekt op de sintugen fan de freonegroep. It makket harren ûnferslaanber en de folwoeksenen hawwe der de hannen fol oan. In magysk en tige spannend fantasyferhaal yn it sjenre young adult fan de hân fan de populêre skriuwster Kathy Reichs. Geart Tigchelaar hat it boek yn it Frysk oerset.

  


Lege steden | Jasper Polane
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789492099013
Taal: Nederlands
Elders: € 8,99
Onze prijs: € 7,81

Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren wordt ontvoerd en van de ene wereld naar de andere wereld gebracht om daar te werken aan de geavanceerde machines. Heike Krim, een jonge vrouw die bij de inquisitie werkt, probeert hem op te sporen. Dan ontdekt Werner een derde mysterieuze versie van de stad, die niet zo verlaten is als hij lijkt LEGE STEDEN verhaalt over sociale onderdrukking, religieuze vervolging, wetenschappelijke ontdekkingen en verschrikkelijke nachtmerries. Het is het eerste deel van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb