Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: Fantasie - Sciencefiction
Sortering:

 Aantal boeken: 605

Thor | Wolfgang Hohlbein
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789028440173
Taal: Nederlands
Elders: € 4,99
Onze prijs: € 4,06

Een man zonder naam. Een hamer in zijn vuist. Een roedel wolven in de striemende sneeuw. Een bliksemschicht splijt de wolken. In de verte klinkt de donder. Wie is deze man? Is hij - zoals sommigen geloven - Thor, de god van de donder? En is hij gekomen om de mensheid te redden of te vernietigen? Wolfgang Hohlbein is de keizer van de Duitse fantasy. Hij heeft tientallen titels op zijn naam staan die wereldwijd worden vertaald en stuk voor stuk blockbusters zijn. Hohlbein schrijft zo beeldend, dat het lijkt of je een film kijkt. - Die Welt www.wbfantasy.nl

  


Koade | Kathy Reichs
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089549761
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

Tory en de rest fan de Firalen wurde swier op de proef steld wannear t se in geocache fine dêr t in yngewikkelde puzelkiste yn sit. Shelton kreaket de koade, mar se fine sa allinnich mar mear tergjende oanwizingen dy t De Spullieder achter lit. In twadde, gruttere geocache is binnen hânberik - as de Firalen de útdaging oan kinne. Mar de jacht kriget in rare draai wannear t Tory de oare kiste lokalisearret: der sit in nepbom yn, mei in sinister foarstel fan de Spullieder. No begjint it echte spul: der leit noch ergens in bom - in echtenien - en de klok tikket. Dit is it tredde diel yn de Firalen-searje, in rige magyske en spannende fantasyferhalen yn it young adult-sjenre fan de hân fan de populêre Amerikaanske skriuwster Kathy Reichs. Geart Tigchelaar hat dit boek, krekt as diel 1, Firalen, yn it Frysk oerset.

  


Ishtar Roodrug | Peter van Rillaer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491300103
Taal: Nederlands
Elders: € 6,00
Onze prijs: € 5,21

Ishtar Roodrug is krijger en huurmoordenaar, een mactans, loyaal tot in de dood aan haar stam en haar leider Ma. Die vertelt haar dat de magie aan het verdwijnen is. In het verleden moet er iets gebeurd zijn wat dit in gang heeft gezet. Ma sommeert haar naar Sodom te gaan. Daar moet ze infiltreren in de harem van de invloedrijke Perseus om informatie te verzamelen en hem te doden als de tijd daar rijp voor is. In het huis van Perseus krijgt Ishtar te maken met de onhebbelijke magiër Mercantor en met Etanin, Perseus stugge lijfwacht. Een reeks visioenen laat haar geloven dat het leven van Perseus cruciaal is voor het lot van de wereld. Dat zorgt ervoor dat ze alles op alles zet om zijn veiligheid te garanderen. Wat volgt is een hachelijke reis naar Atlantis, via Uruk en Lemurië, in het gezelschap van de vechtende waard Hutné, de heler Horus en de kleine man Gilgamesh, voormalig stadhouder en kok.# Ishtar Roodrug en het lot van de wereld is het debuut van de Vlaamse schrijver Peter van Rillaer. Het verhaal speelt zich af in een duister verleden, in een tijd waarin magie en wetenschap elkaar naar de kroon steken. Maar het is vooral een avontuurlijk verhaal over loyaliteit, vriendschap en doorzettingsvermogen, geschreven met een vette knipoog naar onze eigen geschiedenis.

  


Het hemelse rijk | Christophe Vermaelen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491300172
Taal: Nederlands
Elders: € 4,00
Onze prijs: € 3,48

Victor Gordons bestaan als cryptoloog bij de Belgische geheime dienst is saai, tot zijn kolonel hem een manuscript in een onbekende taal brengt. Obsessief werkt Victor aan de vertaling van teksten en formules. Aanwijzingen in het manuscript leiden hem naar een doorgang die hem terecht laat komen in het Hemelse Rijk, waar het leven echter slechts voor enkelen hemels is... Dat is het zeker niet voor de Esseense slavin Xhiva. Haar leven is niet meer dan vier Minert waard. Op een dag wordt ze aan de vreemdeling Victor Gordon geschonken. Als ze ontsnapt om haar kind te zoeken, komt haar leven op zijn kop te staan. Ze valt ten prooi aan vernedering en marteling, maar zelfs in haar donkerste uur gloort er nog een beetje hoop... Het Hemelse Rijk is het debuut van Christophe Vermaelen. Het is een erotisch avonturenverhaal dat zich afspeelt in een fantasywereld. Met zijn vlotte pen voert Christophe de lezer mee naar het Hemelse Rijk waar de wensdroom van de een de nachtmerrie van de ander is.

  


De zonden / 1 De geestenloper | Reinier Keijnemans
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400826274
Taal: Nederlands
Elders: € 9,50
Onze prijs: € 8,26

Een koudbloedige jongeman bezit de gave om rond te lopen als een geest. Schémhér is niet te zien met het blote oog, maar hij kan de pijn brengen in de echte wereld. In zijn droom wordt hij geroepen en daar ontmoet hij de machtige zonneprinses van de Groene Zonnen. Overdag gebeurt er een ongeluk, waardoor zijn vader zijn leven verliest. Schémhér Armwier wordt door de dood van zijn vader graaf van Goudzicht. Zijn vader werd de handelskoning genoemd. Hij heeft zichzelf letterlijk een adellijke titel gekocht door het kopen van land. Goudzicht is net als een pasgeboren baby, weerloos voor gevaar.

  


Firalen | Kathy Reichs
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089548504
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

In wolk luts foar de sinne del en smiet in skaad oer de lytse romte dêrt ik op e knibbels siet. Imerkes tsjirpten op ferburgen plakken. It swit plakte myn shirt oan myn rêch fêst. Neat kaam by my binnen. Myn geast siet kompleet fêst oan dy lytse brune foarwerpen foar my. Ik twong mysels om de wierheid ûnder eagen te sjen. Ik hie de bonkjes fan in minsklike hân bleatlein. De fjirtjinjierrige Tory Brennan wennet sûnt it ûngelok fan har mem op Morris Island, by har heit Christopher Kit Howard. Har heit is seebiolooch en wittenskiplik ûndersiker by it ynstitút op Loggerhead Island. Hy is in workaholic, dyt gjin ferstân fan it heit-wêzen hat. En Tory sels is in nerd, dyt neat leaver docht as dingen út te fûgeljen en antwurden op lestige fragen te finen. Op in speurtocht mei in groepke freonen fynt se in identiteitsplaatsje mei de namme F. Heaton derop en dêr begjint it mei. Letter stuitsje se net allinne op in grêf, mar ek op in ferburgen laboratoarium, dêrt se in wolfshûn befrije. It bist is ynfekteard mei in firus, en dat hat in wol hiel bysûnder effekt op de sintugen fan de freonegroep. It makket harren ûnferslaanber en de folwoeksenen hawwe der de hannen fol oan. In magysk en tige spannend fantasyferhaal yn it sjenre young adult fan de hân fan de populêre skriuwster Kathy Reichs. Geart Tigchelaar hat it boek yn it Frysk oerset.

  


Lege steden | Jasper Polane
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789492099013
Taal: Nederlands
Elders: € 8,99
Onze prijs: € 7,81

Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten. Wetenschapper Werner Boren wordt ontvoerd en van de ene wereld naar de andere wereld gebracht om daar te werken aan de geavanceerde machines. Heike Krim, een jonge vrouw die bij de inquisitie werkt, probeert hem op te sporen. Dan ontdekt Werner een derde mysterieuze versie van de stad, die niet zo verlaten is als hij lijkt LEGE STEDEN verhaalt over sociale onderdrukking, religieuze vervolging, wetenschappelijke ontdekkingen en verschrikkelijke nachtmerries. Het is het eerste deel van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

  


Ivoren Hart | Evi Parker
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462548374
Taal: Nederlands
Elders: € 4,95
Onze prijs: € 4,30

Quirina heeft haar ouders op vroege leeftijd verloren. Om zichzelf te beschermen heeft ze zich emotioneel afgesloten. Dit heeft ze zo effectief gedaan, dat ze zichzelf van bruggen af moet gooien om nog iets te kunnen voelen. Maar dan ontmoet ze Medard. Door hem wordt ze geïntroduceerd in de wereld van emotie terwijl hij tegelijkertijd de deur naar de wereld van de weerwolven voor haar open zet. Tijdens haar ontdekkingstocht door die wereld, komt ze erachter waarom Medard zoveel interesse voor haar heeft, en hoeveel complicaties emoties met zich meebrengen.

  


Ik..... weet het niet meer | Jan Willem Schiff
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462545823
Taal: Nederlands
Elders: € 8,99
Onze prijs: € 7,81

Anika werkt op een kantoor, waar niet alles altijd vlekkeloos verloopt. Het plotselinge geheugenverlies van haar echtgenoot Rik heeft grote invloed op haar werk en de omgang met haar collega‘s. Anika en haar 2 kinderen doen er alles aan om te achterhalen, wat er precies met Rik gebeurd is. Rik wordt heel grondig onderzocht en er vindt veel speurwerk plaats om uiteindelijk de oorzaak op te sporen. Familieverleden uit het Oriënt en kruidenthee brengen een plotselinge wending. Er zijn spannende, onverwachte en romantische momenten, die uiteindelijk tot de ontknoping leiden.

  


Orana Verzetsdaden 1 | Benjamin de Rooij
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462547506
Taal: Nederlands
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,52

Door de opwarming van de aarde zijn grote delen van de ijskappen gesmolten. In de chaos is Nederland verworden tot de politiestaat Orana waar de fascistische Volkspartij de touwtjes stevig in handen heeft. Jaco Wansveld is gevechtspiloot in opleiding en heeft zo zijn vraagtekens bij de verhalen van het regime. Wanneer hij de kans krijgt om zich, samen met zijn jeugdvriendin Altera, aan te sluiten bij het verzet in buurland Groot Germania, verandert zijn hele leven. Met een gewaagd ontsnappingsplan smokkelt hij zijn gevechtsvliegtuig, Altera en zichzelf de grens over, waarna hij in dienst van het verzet begint met een serie aanvallen die moeten leiden tot het einde van de volkspartij.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb