Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: Kinderboeken - Jeugdboeken
Sortering:

 Aantal boeken: 5022

Agent 0-0-papa | Kirstin Rozema-Engeman      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462032347
Taal: Nederlands
Elders: € 6,00
Onze prijs: € 5,21

Aan de Beukennotenweg staan heel veel huizen. In één van die huizen woont Mick. Mick woont op nummer 25 met zijn mama, zijn papa, hun hond Sjors en goudvis Harrie. Mick is acht jaar oud en hij zit in groep vijf. Het gaat best wel goed op school. Niet altijd, want Mick is niet zo heel goed in opletten. Tenminste: niet op school. Thuis kan hij dat des te beter. Want thuis gebeuren er dingen waar andere mensen niets van weten. Dingen die hij eigenlijk ook niet mag weten, maar waar hij stiekem is achtergekomen. Papa en mama lijken heel gewoon. Net als iedere andere pap en mam. Niets bijzonders. Maar ondertussen weet Mick heel goed dat ze maar net doen alsof. Micks papa en mama zijn geheim agenten. Dat is een groot geheim, maar er is meer. Mick wordt zomaar ineens Super-Mick. En wat dat allemaal voor gevolgen heeft Agent 0-0-Papa is een bijzonder boek met een verhaal. Schrijfster Kirstin Rozema (1967) kwam erachter dat in de klas van haar dochter een jongen zit met een bijzonder talent. In Ulas Kaya (2000) blijkt een geboren illustrator te huizen en Kirstin kwam op het idee om rond zijn tekeningen een spannend jeugdboek te schrijven. Samen met Sandy Wijsbeek (1972), die de tekeningen verder bewerkte en er enkele bijmaakte, kwam het tot het resultaat dat nu voor u ligt. Het is een boek geworden dat een spannend verhaal vertelt en geschikt is voor kinderen van 7 tot 10 om zelfstandig te lezen, maar ook zeer geschikt om voor te lezen aan jongere kinderen.

  


Ik deug + jij deugt = iedereen deugt?! | Petra van Noord      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462030848
Taal: Nederlands
Elders: € 13,95
Onze prijs: € 12,12

Wat als je angst als ouder waarheid wordt en je kind ontspoort? Dat overkomt ons niet, dachten de ouders in het op waarheid gebaseerde verhaal in dit boek. In hun gezin gedragen niet één, maar twee kinderen zich buitensporig en uiteindelijk raken ze van het pad af. Wat deugt er nog aan hen en hoe komen ze weer op de rails? Dit boeiende verhaal vormt de rode draad van dit boek en is een opstapje naar talrijke tips en support om in dagelijkse praktijk een positieve ontwikkeling te stimuleren, ook in lastige situaties. Want veel kinderen hebben moeite op de rails te blijven in onze huidige maatschappij. En opvoeders raken het spoor soms bijster. In dit lees en werkboek worden verfrissende en tegelijk diepgaande inzichten gecombineerd met oefeningen en strategieën waarmee je in het dagelijks leven direct aan de slag kunt. Een aanrader voor iedereen die kinderen op het goede spoor wil houden! Geïnspireerd door het wereldwijd toegepaste en door de VN geprezen DeugdenProjectTM, geeft Petra van Noord in dit boek een verrassende kijk op negatief gedrag en geeft ze veel bruikbare tips en concrete handvatten Petra van Noord levert met dit boek een liefdevolle bijdrage aan het geluk en het welzijn van kinderen en hun ouders. Ze doet dat op een toegankelijke manier, vanuit haar eigen praktijk als opvoedster, en met veel begrip voor de moeilijkheden die kinderen en ouders met elkaar kunnen hebben . -Jan Geurtz (auteur van o.a. Het einde van de opvoeding )

  


Het geheim van de vulkaan |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789490077204   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 7,99
Onze prijs: € 6,94

Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. Aan de ene kant van de Oneindige Schutting wonen de Tephranen, aan de andere kant het geheimzinnige volk de Karonquin. Deze beschikken over de Blauwe Schijn, een magische kracht waarin ook de boosaardige minister van wetenschap is geïnteresseerd.

  


It geheim fan de mist | Marianna van Tuinen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089549259   LETOP: DE OPMAAK VAN DIT EBOEK IS EPUB3
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,52

Op e planeet Alivia is it altyd mistich en einliks kinst dêr net libje. Frjemd genôch stiet dêr in grut hûs, dêr t wêzens wenje dy t sizze dat se tefreden binne. De pyntere Matibi leaut dat net, want wêrom rint iderien dan sa suffich rûn? En wêrom is it altyd sa dampich? Net ien wol dêr mei him oer prate of der wat oan dwaan. Ek baas Lumus en syn helpers net. Matibi giet op ûndersyk út en ûntdekt in freeslik geheim ... Kin hy de minsken wekker skodzje?

  


Nei de klap | Trinus Riemersma
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089547163
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,52

In ploechje bern swalket troch Frankryk en besiket te oerlibjen. It is in jier of sân nei de klap. Sûnt is de natoer yn de war. Allinne rêdt in mins it net op yn san wrâld. Bern hâlde har better steande as âlderen. De fjirtjinjierrige Ake út Drachten hat him oansletten by it ploechje fan Claus, in minne fint. Yn flashbacks fan Ake kriget de lêzer in byld fan de foarskiednis. Oan de ein makket Ake him los fan de groep en giet er werom nei hûs, of wat dêr fan oer is. De skriuwer seach dit boek as jongereinboek. It waard lykwols as folwoekseneroman yn de merk set. De earste printing ferskynde yn 1999, yn 2001 de Nederlânske oersetting fan Jabik Veenbaas. ... een voortreffelijk en ook merkwaardig teder en verontrustend boek over wat mensen elkaar aan kunnen doen wanneer het op overleven aankomt. Kees t Hart yn de Leeuwarder Courant oer de oersetting As ik it boek net oan myn learlingen oanriede sil, dan is dat om de inketswarte moraal. [] Ik leau net dat it der sa hinneleit yn de wrâld en as dat foar guon bern al sa wêze sil, dan is it betiid genôch as se dat sels ûnderfine. Hylke Tromp foar Omrop Fryslân Trinus Riemersma (1938-2011) heart by de grutte skriuwers fan Fryslân. Hy wie kreatyf op allerhanne literêr mêd. Hy skreau prachtich Frysk yn in ûnoertroffen styl. As polemist hie er in skerpe pinne, yn syn kollumns sei er alles wat er kwyt woe. Syn literêr wurk lit opstannigens sjen, synisme, mar letter ek in moedich libbensbesef: genietsje it libben, ferdraach de pine en mjêkje net. Twa kear wûn er de Gysbert Japicxpriis.

  


Secret Scouts en de Verloren Leonardo 1 | Kind Kind
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789082035315
Taal: Nederlands
Elders: € 9,99
Onze prijs: € 8,68

Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag. Ze gaan op onderzoek uit omdat ze willen weten waar de schets precies vandaan komt. Dan blijkt dat ze een groot geheim op het spoor zijn, waardoor ze in gevaarlijke situaties belanden. Ze stelen een oud manuscript in Parijs, spelen mee in een eeuwenoud sportspel en moeten ongezien met een lijk door Florence zien te komen. Er is geen tijd te verliezen. Met gevaar voor eigen leven zetten ze de zoektocht voort. Zullen ze achter de waarheid komen rond het grootste geheim ooit: De Verloren Leonardo ? Eerste reacties: Vlot en spannend geschreven. Nelleke Noordervliet Eenmaal eraan begonnen, heb ik het niet meer neer kunnen leggen. Je blijft steeds benieuwd: wat zit er in de geheime kamer, waarvoor dient dat apparaat, waar komen ze terecht? En dat terwijl ik niet echt tot de doelgroep behoor. Een ouderwets jeugdboek in de beste zin van het woord. Midas Dekkers Filmisch geschreven, spannend, informatief en eigentijds. Daan van der Valk van H. de Vries Boeken, Beste Boekverkoper 2012 Vlot geschreven, avontuurlijk en origineel verhaal. Michael W. Kwakkelstein (Directeur Nederlands Interuniversitair Kunsthistorisch Instituut te Florence & hoogleraar Beeldende Kunst van de Renaissance in Italië en de Nederlanden, Universiteit Utrecht)

  


Mokwa | Marieke Nijmanting
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789082088021
Taal: Nederlands
Elders: € 4,49
Onze prijs: € 3,90  


Het Friese kwartet | Jolling Luinenburg
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400825741
Taal: Nederlands
Elders: € 7,00
Onze prijs: € 6,08

Tijdens een avondwandeling op Vlieland ziet Peter een vreemd verschijnsel aan de nachtelijke hemel. Onze vrienden horen van een kennis van Karen over ufos en graancirkels. Daarna komt het Friese kwartet in contact met een man. Hij vertelt over vreemde zaken rond een ufo-museum. Hierop besluiten de jonge detectives naar Amerika te gaan, waar ze te maken krijgen met geheimzinnige graancirkels. Wanneer ze denken dat hun avontuur daar ten einde is, ontvangen ze een bericht van hun Vlielandse vriendin, Arlene. Het spoor leidt terug naar Vlieland

  


Binkie en Bonkie / Slaapmutsjes | Willem M.R. Leijten
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400825888
Taal: Nederlands
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,52

Slaapmutsjes zijn korte verhaaltjes om voor te lezen vóór het slapen gaan. In dit kinderboek zijn 160 afzonderlijke vertelsels opgenomen. Twee ondernemende muizen Binkie en Bonkie spelen hierin de hoofdrol. Hun bijzondere belevenissen spelen zich af in en buiten de dierenwereld, gebaseerd op fantasie en deels op jeugdherinneringen van Willem M.R. Leijten. Eerder schreef hij het kinderboek Binkie en Bonkie - Avonturen van twee muizen . De tekeningen in dit boek zijn gemaakt door Froukje de Bruijn-Drijfhout. Dit voorleesboek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  


De avonturen van Duitse hangoor konijn Bassie | Janco Schat
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400826212
Taal: Nederlands
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

Samen met zijn vrienden Freek de Kikker en Paulus de Egel beleeft Duitse hangoor konijn Bassie hele leuke, mooie en spannende avonturen. Deze avonturen spelen zich af in de achtertuin en ver daarbuiten. In elk verhaal beleven Bassie en zijn vrienden een apart avontuur. De vrienden gaan op avontuur in de duinen van Den Helder en ook gaan ze op avontuur in Drenthe. Bassie raakt verdwaald in Frankrijk en beleeft spannende momenten. Een jeugdboek waar ook oudere lezers heel veel plezier aan zullen beleven. Een lach zal afgewisseld worden door een traan, waardoor iedereen tot het einde geboeid blijft.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb