Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: Overig
Sortering:

 Aantal boeken: 2168

Alles is leuker met een hond | Margriet Bordes
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789080731035   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 10,00
Onze prijs: € 8,69

Alles is leuker met een hond is een bundel grappige, poëtische en ontroerende verhalen die zijn ontstaan tijdens de hondenwandelingen. Hondenliefhebbers wandelen en kletsen wat af. Hoewel ze elkaar amper bij naam kennen, weten ze vaak veel, heel veel van elkaar. Hun belevenissen zijn in dit boek beschreven. De soms bizarre anekdotes gaan over trieste, geestige, maar vooral erg persoonlijke onderwerpen. Het levert herkenbare situaties op voor de hondeneigenaren en voor de mensen zonder hond een kijkje achter de schermen van het hondencircuit. Mr. Margriet Th. Bordes (1957) studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ze was als juriste werkzaam in verschillende medische organisaties. Ze publiceerde eerder twee dichtbundels, een boek over gezondheidsrecht en een boek over euthanasie.

  


Ritas kinderkookboek Koken is een feest | Rita Aalderink      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789087593131
Taal: Nederlands
Elders: € 4,99
Onze prijs: € 4,34

Na het succesvolle kookboekje Ritas Diner Idee, een van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards, waarin ik 52 complete eenvoudige menus heb beschreven, kreeg ik de vraag of er ook nog een eenvoudig kookboek voor kinderen zou komen. Dit is het dan geworden! Ritas kinderkookboek KOKEN IS EEN FEEST. Ik heb bij het schrijven van dit boekje advies van mijn kleinkinderen (Florence, Hidde, India en Texel) gekregen. We hebben een aantal recepten samen uitgeprobeerd. En niet onbelangrijk, ze hebben hun voorkeur voor het eten duidelijk aangegeven. Ik hoop dan ook dat ik met dit eenvoudige kookboekje heel veel kinderen en ouders blij heb gemaakt. Want uit dit boekje koken is een groot feest!

  


Ritas diner idee | Rita Aalderink      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789087592776   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 6,99
Onze prijs: € 6,07

Rita s Diner Idee is in maart 2011 door de jury van Gourmand Cookbook Awards in Parijs uitgeroepen tot een van de vier Beste Eenvoudige Recepten Kookboeken ter wereld. Het boek bevat 52 complete diners van amuse tot en met dessert. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en de ingredienten zijn overal makkelijk verkrijgbaar. Een absolute aanrader voor de beginnende thuiskok! De auteur over haar kookboekje: Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik kookcursussen gaf en kookboekjes voor de combimagnetron heb geschreven O.a. de Hollandse keuken en een boekje voor een magnetronfabrikant, waarvan er 350.000 zijn verspreid in de loop der jaren. (misschien lig ik nog bij u in de keukenla). Ik kreeg dan ook heel vaak het verzoek: Schrijf nog eens een kookboekje, maar wel simpel . En wat ik regelmatig te horen kreeg: Hoe kan ik een diner samenstellen? Dit is het dan geworden, Rita s Diner Idee . In dit boek gebruik ik zowel de magnetron, als de kookplaat en de oven. De recepten zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk te bereiden. Er worden door mij geen dure en moeilijk te verkrijgen ingredienten gebruikt. Dit is echt een boekje voor mensen die lekker willen eten, en niet te lang in de keuken willen staan. Bovendien hoeft men zich uiteraard niet aan de menu s zoals beschreven te houden. Uit de menu s kan ook weer een combinatie gemaakt worden. Dus al met al een feest om uit dit boekje te koken! Ik hoop dan ook dat u net zo enthousiast bent als ik. Heel veel kook en bakplezier. Eet smakelijk................... en succes! Rita

  


Blinde meisje uit de stad | Jopie Louwerier      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789087594268
Taal: Nederlands
Elders: € 9,99
Onze prijs: € 8,68

Aangrijpende verhalen uit verschillende gebeurtenissen geschreven. Onverklaarbare mysterieuze gebeurtenissen spelen een grote rol in dit spannende boek. Oorlog en verdriet speelt mee. Het blinde meisje komt in het verzet, in de Tweede Wereldoorlog.

  


Toekomstmuziek in Frankrijk | Elisabeth Arts
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461851109
Taal: Nederlands
Elders: € 4,99
Onze prijs: € 4,34

Als Lies op een avond Henk ontmoet slaan de vonken direct over. Behalve hun artiestenbestaan blijkt al snel dat ze ook hun passie voor Frankrijk delen. Het begint met dromen over later als... maar hun enthousiasme haalt de droom in. Samen storten ze zich in het avontuur en belanden van het ene toeval in het andere. Een verhaal vol humor, over passie en durf, dromen en aanpakken, liefde en loslaten maar vooral over verwondering.

  


Pampa s en pinguins | Melanie Koster
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400817043
Taal: Nederlands
Elders: € 9,95
Onze prijs: € 8,65

In Pampas en pinguïns ga je mee op een avontuurlijke reis naar Argentinië en Antarctica. In Buenos Aires maak je kennis met de Argentijnse bureaucratie bij het kopen van een auto. Je rijdt via kale hoogvlaktes en uitgestrekte pampas naar de diepblauwe meren en besneeuwde vulkanen van Patagonië. Ondanks oneindige onverharde wegen, autopech en het ruige klimaat geniet je van elke kilometer. Aan boord van een stoer Russisch expeditieschip beleef je een onstuimige overtocht naar Antarctica. Daar word je overweldigd door de fascinerende ijswereld en wandel je tussen de miljoenen pinguïns. Kortom, een reis om nooit meer te vergeten!

  


Dromen van blauw | Onno Verver
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400826229
Taal: Nederlands
Elders: € 8,50
Onze prijs: € 7,39

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Gedurende zijn 35-jarige carrière bij de Koninklijke Marine bezoekt de auteur, aan boord van diverse marineschepen, vele landen, maar de Stille Oceaan en het Panamakanaal ontbreken op dit lijstje. Ondanks relatief weinig zeilervaring en voortgedreven door het scepticisme van familie en enkele vrienden vertrekt hij in het najaar van 2009 voor een wereldreis met zijn eigen zeiljacht ’Sogno dAzul. Ruim 29.000 zeemijlen en bijna 3 jaar later keert hij, met een plunjezak vol fantastische herinneringen - zowel goede als iets minder goede -, terug op zijn vertrekpunt in Curaçao.

  


Als ik hier! zeg, loopt ie weg | Yvonne Kroonenberg
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400825628
Taal: Nederlands
Elders: € 8,00
Onze prijs: € 6,95

Het opvoeden van een hond is heel gemakkelijk. Het lijkt wel of iedereen er verstand van heeft. Alleen jij twijfelt wel eens. Ligt het aan jou of aan je hond? Want jouw hond is helemaal niet zo gehoorzaam. De puppycursus is voorbij en nu je hond volwassen is, kun je hem niets meer leren, denk je. Maar daar zijn de auteurs van dit boek het niet mee eens! Yvonne Kroonenberg en Debbie Rijnders leiden je in 25 grappige hoofdstukken langs alle gekke dingen die honden kunnen doen. Yvonnes ervaringen met haar eigenwijze Jack Russell-teefje en de praktische tips van Debbie helpen je. Als je begrijpt dat een hond de wereld anders ziet dan een mens, lijkt zijn reactie op jouw bevel veel logischer. Misschien kun je hem zelfs leren zich te gedragen als de hond van die andere mensen...

  


Te voet naar Santiago de Compostela | Jaap Peperkamp
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789400826472
Taal: Nederlands
Elders: € 9,95
Onze prijs: € 8,65

Voor de tweede keer vanaf huis met zijn zwager naar Santiago de Compostela. Zonder concrete motivatie of gelovige doelstelling, getriggerd door de ervaringen van de eerste tocht. Open staan voor alles wat er op het pad kan komen. Het werd opnieuw een aangrijpende beleving. Gedetailleerd wordt de lezer meegenomen in alles wat er speelt rondom zon tocht: het ontstaan van het idee, de dilemmas, de voorbereidingen, het wandelen van dag tot dag, de natuur, het observeren, het afzien, de toevalligheden. Maar ook de diepere gedachten, gevoelens en belevingen onderweg. En het stille nagenieten op Kaap Finisterre, na negentig dagen lopen.

  


De lytse kannibaal | Elmar Kuiper      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089546586
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 6,50
Onze prijs: € 5,65

’De lytse Kannibaal is in toanielstik, in tragykomeedzje yn twa bedriuwen, dat Elmar Kuiper skreaun hat foar toanielferiening De Takomst Húns-Leons. It stik waard opfierd op freed 8 en sneon 9 maart 2013 yn doarpshûs de Murdhoun yn Húns en op freed 15 maart yn LOFT yn Boksum. It boek is foarmjûn troch Gert-Jan Slagter en der steane fideostills en swart wyt fotos fan e spilers yn. ’De lytse kannibaal slacht op Sjoerd Lautenbach. Syn heit makke him gauris út foar kannibaal, omdat er sa roppich wie en in soad iten op koe. It wie ek syn bynamme as hurdfytser. Sjoerd wûn in soad wedstriden, mar wie net fan it kaliber Merckx, dyt ’de kannibaal neamd waard en hjoed de dei beskôge wurdt as de grutste hurdfytser aller tiden. Om syn kondysje wat op peil te hâlden traint Sjoerd yn Healthclub Lautenbach. Dizze club stiet op namme fan syn broer Jehannes. Beide bruorren hawwe amper kontakt mei elkoar. Op in reinige moarn kriget er ynienen in tillefoantsje fan Anastasia, in âld freondintsje en rondemiss út de ronde fan de Takomst. Sy hat it 06 nûmer fan Jehannes krigen en wol graach delkomme. Sy siket Sjoerd op yn e Healthclub en konfrontearret Sjoerd mei it ferline.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb