Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken: meer dan € 25 Psychologie - Filosofie
Sortering:

 Aantal boeken: 231

Werkboek de universele loper | Charles Haanel      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662274
Taal: Nederlands
Elders: € 26,97
Onze prijs: € 24,48

‘De Universele Loper‘ door Charles Haanel heeft het leven van miljoenen mensen blijvend verbeterd. Met dit werkboek kun jij het nog veel gemakkelijker doen. Heb jij ook altijd al gedroomd van een succesvol leven, zowel emotioneel als ook financieel. Dit werkboek zal jou helpen om al jouw dromen werkelijkheid te maken en je de weg te wijzen naar persoonlijk meesterschap. Gebaseerd op zijn klassieker ’De Universele Loper (Engels: The Master Key System), bevat dit boek de oefeningen om jouw denkspieren te trainen. Met schrijfopdrachten ga jij jouw doelen formuleren, vastleggen en realiseren. Zodra jij een doel hebt geformuleerd en de energie eraan hebt gegeven voor de verwezenlijking, dan ben ook jij in staat om alles te verkrijgen waarna jij verlangt. Enkele dingen die jij gaat leren: Jij bouwt een volledig begrip op van de werking van het Universum en hoe jouw dromen werkelijkheid kunnen worden Jij leert hoe jij het brein kunt trainen om efficiënt te werken, zodat er geen ruimte is meer voor twijfel en angst in jouw leven Hoe jij sneller, gemakkelijker plannen in werking kunt zetten met resultaten die al jouw verwachtingen zullen overtreffen Doelen kiezen en realiseren zal kinderspel voor jou zijn Jezelf magnetiseren voor het aantrekken van kansen en successen Om problemen te laten oplossen in het niets en het uitdagingen in het leven sterk verminderen Om jouw leven een rijkere, diepere betekenis te geven. Dit werkboek zal elke man en vrouw op weg helpen naar een welvarend en betekenisvol leven. Wees voorbereid op het realiseren van al jouw dromen!

  


De universele loper | Charles Haanel      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662267
Taal: Nederlands
Elders: € 34,97
Onze prijs: € 31,74

Sommige mensen trekken succes, macht, rijkdom, status aan met weinig moeite, terwijl anderen grote inspanningen moeten verrichten om hun eigen problemen te overwinnen. Daarnaast is er ook nog een groep die er niet in slaagt om hun ambities, verlangens en ideeën te realiseren. Waarom is het zo dat sommigen erin slagen succesvol te zijn, terwijl anderen dit niet lukt en enkelen zelfs volledig mislukken? Het verschil kan niet lichamelijk zijn, want dan zouden zij die een perfect lichaam hebben ook het meeste succes in het leven moeten ervaren. Dus de oorzaak moet mentaal zijn. De geest moet dan de scheppende kracht zijn, die het verschil veroorzaakt in de levens van de mensen. Het is ook die geest die in staat is om elke tegenslag te overwinnen die iemand op zijn pad tegenkomt. In dit boek vind jij het geheim dat de groten der aarde gebruikt hebben om hun successen te bereiken... en hoe ook jij in staat bent om deze principes te Gebruiken om dezelfde resultaten te behalen. Bij dit boek is ook een speciaal werkboek uitgebracht om de kennis zo goed mogelijk te kunnen toepassen.

  


De wetenschap omnibus | Wallace Wattles      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662250
Taal: Nederlands
Elders: € 36,97
Onze prijs: € 33,55

De wetenschap omnibus door Wallace D. Wattles (1860-1911) is de verzameling van de drie wetenschapsboeken die voor het eerst in 1910, kort voor zijn overlijden, zijn gepubliceerd. Het eerste deel De wetenschap van rijkdom, was al een klassieker vele jaren geleden. Op een gracieuze manier maakt hij een einde aan alle beperkende geloofsovertuigingen die jij nog hebt over het realiseren van jouw dromen. Het is een verplicht boek voor iedereen die zijn (financiële) leven wil verbeteren. Wallace Wattles schrijft in zijn tweede deel De wetenschap van grootsheid dat het bedoeld is voor mannen en vrouwen, jong en oud, die het beste van hun leven willen maken. Hij laat hun de weg zien naar meer kracht en vaardigheden. Hij gelooft dat het lezen van waardevolle boeken kan bijdragen tot een grootse persoonlijkheid. Maar er is slechts een ding dat jou de ware grootsheid in het leven kan brengen, en dat is het denken. In het derde deel De wetenschap van vitaliteit maakt hij op een eenvoudige manier duidelijk welke stappen men dient te zetten voor het ontwikkelen van een bruisende gezondheid. Het is een praktische aanpak voor iedereen die zijn gezondheid permanent wil verbeteren.

  


Wijsheid | Genevieve Behrend
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662533
Taal: Nederlands
Elders: € 25,67
Onze prijs: € 23,30

Nu in één editie verzameld zijn alle drie de prachtige boeken van Genevieve Behrend. In Jouw onzichtbare kracht , zal zij jou het gebruik van visualisatie onderwijzen, leren hoe jij de dingen in het leven kunt manifesteren door te visualiseren waardoor zij naar je toe komen. Deze kracht van positief denken heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop wij naar de wereld kijken. Alles wat je nodig hebt om te slagen schuilt in jou en dit boek zal je helpen dit te ontdekken. Het is een praktische gids voor het manifesteren van de wet van aantrekking in jouw leven. Genevieve Behrend was de enige leerling Thomas Troward en was zeer goed getraind in de wet van de aantrekking en in de kracht van positief denken. "Jouw verlangens verwezenlijken is een eenvoudige gids voor het gebruik van de wet van aantrekking in het dagelijkse leven. Hoofdstukken zoals Hoe krijg jij wat je wilt , Hoe men tegenslag overwint , Het versterken van jouw wil , en De subjectieve geest laten werken vormen hiervoor het kompas. Het boek Hoe het leven leiden en liefhebben is een serie van korte lessen, op een duidelijke, beknopte manier geschreven om de natuurlijke beginselen van de relatie tussen de creatieve werking van gedachten en materiële dingen te verhelderen. Indien deze paar eenvoudige principes zorgvuldig worden bestudeerd en beheerst, en vervolgens in de praktijk toegepast, zal de student zeer snel merken dat het mogelijk is om van het leven te houden!

  


Een meditatie voor elke dag van het jaar | James Allen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662618
Taal: Nederlands
Elders: € 34,27
Onze prijs: € 31,10

James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en woordenstrijd naar de rustige paden van stilte in hun eigen ziel. Waar het Licht dat ieder mens verlicht altijd brandt om zo voor allen die hun vermoeide ogen afwenden van de strijd, een bron van innerlijke rust te zijn. Veel van de meditaties werden geschreven nadat hij in de vroege ochtend was teruggekomen uit Cairn, wanneer hij die kostbare uren alleen had doorgebracht met God, terwijl de wereld sliep. Het boek is een bolwerk van Spirituele Waarheid en zegen voor allen die dit boek lezen, en in het bijzonder voor degenen die het gebruiken voor dagelijkse meditatie. De grote kracht ligt in de kern van een goede man die elk woord leefde dat hij schreef.

  


Wat het leven kan betekenen voor jou | Alfred Adler
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077662748
Taal: Nederlands
Elders: € 29,87
Onze prijs: € 27,11

In plaats van te pretenderen dat hij de betekenis van het leven kent, helpt Alfred Adler ons met zijn boek om onze eigen betekenis te formuleren voor ons leven. Hij bespreekt alle bekende thema s in ons leven, zoals gezin, puberteit, scholing, gevoelens van superioriteit en minderwaardigheid, het belang van samenwerking; de problemen van werk, vriendschap, liefde en huwelijk, het individu en de maatschappij. Door een beter begrip van deze levensgebieden en de waarde van het individu, toont de schrijver hoe wij de beperkingen uit het verleden kunnen overwinnen en de moed ontwikkelen om onszelf te transformeren en de wereld waar in wij leven.

  


The quiet revolution |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789088503887
Taal: Nederlands
Elders: € 31,05
Onze prijs: € 29,03

The all-encompassing welfare state that often suffocates citizens is having its final drink in the last-chance saloon. The introduction of the open market as a possible alternative has not been successful either. People are suppressed by the expanding system world , damaging their life world . For that reason the welfare state does not need to be reformed, but replaced. The participation state is the natural successor. In that society - which could also be characterised as do-it-yourselves - people themselves prefer to address and resolve issues affecting their own living conditions on a family and community level. This transition in the western world from state power to people power implies that governments and non-profit organisations must assume a different position. Both parties must exercise restraint so that, at last, the civil society can show its power. Self-management and self-governance become more and more important. This fundamental shift is occurring in a time of peace and quiet and for that reason we can talk about a quiet revolution . A renowned and famous example of what people power is able to achieve, is the phenomena of Family Group Conference. Initially, this way of solving social and personal problems originates from New Zealand, but it is spreading rapidly throughout the western world. In this book, we have included articles from scholars, social workers, researchers, Family Group Conference coordinators and policy makers from different western countries who point out how the successes of Family Group Conferences have developed. It is clear that for the western countries the welfare state cannot be allowed to continue. Family Group Conferencing is not a method, but a value for western societies that make it possible to step forward in order to reach the level of the participation state. Book edited by René Clarijs and Thijs Malmberg (eds.)

  


Wondering about the world | Martine Delfos
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789088506611
Taal: Engels
Elders: € 35,99
Onze prijs: € 33,65

Wondering about the World is an impressive, comprehensive, highly readable and much needed guide to autistic spectrum conditions. Autism is presented from a new biopsychological perspective which is supported by the latest research. Delfos theory of the Socioscheme alongside the MAS1P, the broad Mental Age Spectrum within 1 Person , shows the effects of the rainbow of ages within each person with autism and demonstrates how they can be both older and younger than their chronological age and therefore uncovers their hidden intelligence. The theory of Delfos is widely embraced by people with autism conditions and their families and carers, and is gaining international recognition. Martine Delfos provides a strong, insightful and clear theoretical analysis of the nature of autism and the challenges it may cause. Special attention is given to differentiating trauma with autistic behaviour from autism spectrum conditions. Illustrating her ideas with many real-life examples, Delfos offers practical advice from the perspective of people with autism of all ages, as well as from parents and carers. While incorporating the most recent findings of current research her experience in practice means she is able to balance theory and practical advice to perfection. Wondering about the World is both an accessible resource for parents and an important textbook for students and professionals. Martine F. Delfos (PhD) is a biopsychologist working as a researcher and therapist for people with a broad spectrum of issues. She is committed to the development of theoretical models which are directly applicable in the daily work of professionals. Delfos is the author of several books in the fields of child psychology, autism and gender differences. With respect to autism she has been involved in developing autism care in several countries and is visiting professor at the Universidad Central del Ecuador in Quito-Ecuador and also at the International University of Sarajevo in Bosnia-Herzegovina. Information on her work is to be found on: www.mdelfos.nl Dr. Tony Attwood: The project has been remarkably ambitious but the author has an encyclopaedic knowledge of the academic literature and the various theoretical models, and extensive personal experience as a clinician. The author also has notable respect for those who have autism and Asperger s Syndrome and she is able to challenge and change attitudes as well as increase understanding.

  


Zelfregie terug in het werk | Gerard Donkers
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789088506673
Taal: Nederlands
Elders: € 34,50
Onze prijs: € 32,26

In organisaties heerst er onvrede bij cliënten en professionals over de manier waarop zij worden geholpen en aangestuurd. Wat een vernieuwende manier van werken zou kunnen zijn, wordt veelal uitgevoerd met oude sturingsconcepten. Hiërarchie, bureaucratie, strakke protocollering; het werkt niet meer. De uiterst complexe en onvoorspelbare maatschappij vraagt om een andere manier van denken over professionaliteit en aansturing van organisaties. In Zelfregie terug in het werk staat het zelfregulerend en zelforganiserend vermogen van individuen, groepen en organisaties centraal. Het laat zien hoe je dit kunt onderzoeken (met o.a. handige checklists) en kunt versterken met een negental basiscompetenties (voortgekomen uit praktijkgericht onderzoek). Leren en veranderen zijn van belang, in nauwe relatie tot gedrag, persoon en omgeving. Het zelfregieconcept zien we terug in talrijke vernieuwende initiatieven. Denk aan zelfsturende teams, de Eigen Kracht Beweging, zelforganisaties van burgers en professionals op uiteenlopende terreinen als buurtzorg, geestelijke gezondheid, welzijn, dienstensector, duurzaamheid etc. Zowel in bestaande als in nieuwe organisaties zien we pogingen die daadwerkelijk gericht zijn op versterking van zelfregie van betrokkenen. Het boek biedt handvatten dit te ondersteunen. Het zelfreguleringsconcept is een beproefd middel dat helpt bij het reflecteren en maken van morele keuzes van hoe te handelen. Het inspireert omdat er aandacht is voor de persoon en er recht wordt gedaan aan de complexiteit van de samenleving. Het op de praktijk toegespitste boek is bedoeld voor uitvoerende professionals, managers, bestuurders, docenten en studenten die zich willen bekwamen in een inspirerende benadering van zelfregie en die willen bijdragen aan vitalisering van organisaties. Gerard Donkers is onderzoeker, auteur op het gebied van de sociale veranderkunde en docent.

  


De ScheidingsNavigator | Jocelyn Weimar
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789088507410
Taal: Nederlands
Elders: € 31,99
Onze prijs: € 29,91

De ScheidingsNavigator is bedoeld om u handreikingen te geven om uw cliënten door het gehele scheidingsproces heen te navigeren. Deze handreikingen bestaan uit onder andere een uitgebreide proceskaart waar - de processen en de fasen van een doorsnee (echt-)scheiding in opgetekend staan, - een uitgebreide uitleg over de fasen binnen de processen waar cliënten mogelijk doorheen gaan en verschillende praktische modellen die als tools ingezet kunnen worden. - Door het handzame A4-formaat van het boek zijn de checklists en modellen voor eigen gebruik gemakkelijk te kopiëren. Met behulp van de proceskaart kunnen cliënten zien in welke fase zij zich bevinden en welke stappen er nog genomen moeten worden. De ScheidingsNavigator bevat ook tools om het collega-ouderschap te bevorderen en ook voor de kinderen, in verschillende leeftijdscategorieën, zijn tools ontwikkeld. Hierdoor wordt een bewustere manier van uit elkaar gaan begeleid, waarbij het na-huwelijk eveneens op de agenda komt te staan. De ScheidingsNavigator: een praktisch hulpmiddel voor scheidingsbemiddelaars, coaches, therapeuten en andere deskundigen die met scheidingssituaties van doen hebben. Immers, de hedendaagse (echt)scheiding is anders geworden en als professionals hebben we rekening te houden met wat onze cliënten willen en wat zij zelf aan voorbereidend werk kunnen doen.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop en Citoweb