Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken:%2520%25E2%2582%25AC%252010%2520-%2520%25E2%2582%25AC%252015
Sortering:

 Aantal boeken: 6847

Simply Sev! |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789492046109
Taal: Nederlands
Elders: € 12,50
Onze prijs: € 9,19

Simply Sev Art by Sevdeger Ezersöz Een werkelijk schitterende collectie kunst van Sevdeger Ezersöz, met veel zorg samengesteld door auteur Serhan Hakan Yalciner. Met dit e-book kunt u ruim 200 kunst-objecten van Sevdeger Ezersöz bewonderen op uw PC, Mobile, E-reader, etc.

  


Thor | Wolfgang Hohlbein
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789028440173
Taal: Nederlands
Elders: € 14,99
Onze prijs: € 11,65

Een man zonder naam. Een hamer in zijn vuist. Een roedel wolven in de striemende sneeuw. Een bliksemschicht splijt de wolken. In de verte klinkt de donder. Wie is deze man? Is hij - zoals sommigen geloven - Thor, de god van de donder? En is hij gekomen om de mensheid te redden of te vernietigen? Wolfgang Hohlbein is de keizer van de Duitse fantasy. Hij heeft tientallen titels op zijn naam staan die wereldwijd worden vertaald en stuk voor stuk blockbusters zijn. Hohlbein schrijft zo beeldend, dat het lijkt of je een film kijkt. - Die Welt www.wbfantasy.nl

  


Wandelen in het stof van rabbi Jezus | Lois Tverberg      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789081891462
Taal: Nederlands
Elders: € 14,95
Onze prijs: € 11,77

Lois Tverberg onderzocht de lessen van Jezus in hun oorspronkelijke context. In 14 hoofdstukken laat ze zien hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht en kleur winnen door ze te plaatsen in de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte. De Hebreeuwse sleutelbegrippen die in dit boek worden behandeld, zullen je Bijbellezen verrijken en je geloof versterken. In het boek wordt ook helder het verschil tussen het redeneren in de cultuur van het Midden-Oosten en de Griekse logica uitgelegd. Hoe Jezus woorden uw leven kunnen veranderen Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om naar Jezus te luisteren in Zijn tijd in Zijn land, alsof je een van Zijn discipelen bent? Zou de betekenis van Zijn woorden veranderen ten opzichte van nu, in het Nederland van de 21ste eeuw? Tverberg onderzocht Jezus lessen in hun oorspronkelijke context en ontdekte zo een bron aan diepere betekenissen die voor ons verloren is gegaan. In dit boek leert ze ons hoe Zijn woorden en gelijkenissen op verrassende wijze aan kracht winnen door ze in de Midden-Oosterse cultuur te plaatsen en hoe we inzichten bijvoorbeeld over bidden met choetspa kunnen opdoen uit de Joodse wereld waar Jezus deel van uitmaakte. Ken je de Joodse religieuze en culturele achtergrond van Jezus, dan weet je ook waarom Zijn discipelen alles opgaven om Hem te volgen. Alleen al de Hebreeuwse sleutelbegrippen in dit boek zullen je Bijbellezen als Christen verrijken en je geloof versterken. Ga mee en zoek een plekje in Jezus publiek. Verdiep je geloof door naar Hem te luisteren met de oren van een van Zijn discipelen uit de eerste eeuw. Onderweg zul je praktische manieren vinden om te leven als Jezus discipelen en zal je geloof zich vernieuwen om je dichter bij God te brengen.

  


De zeepbel | Bob Ultee
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789082297010
Taal: Nederlands
Elders: € 12,99
Onze prijs: € 10,57

Bob Ultee had het allemaal. Een onderneming die groeide als kool. Een vermogen van honderden miljoenen euro s. Vrouw en kind. Een gigantische villa met een eigen golfbaan. Hij leek geboren voor het geluk, tot hij in een tijdsbestek van vier maanden alles kwijtraakte. Hij raakt in conflict met SNS Bank en belandt in een vechtscheiding met zijn vrouw die zich laat bijstaan door een helderziende en fiscaal adviseur met een bedenkelijke reputatie. De Zeepbel is een economische thriller zoals die in Nederland nog niet eerder is gepubliceerd. Het verhaal leest als een razendsnelle rit in een achtbaan die via grote hoogtes naar diepe afgronden scheurt. Een verhaal dat je niet kunt verzinnen, zo bizar is het vaak ... Bob Ultee bouwde zelfstandig een miljoenenbedrijf op met de bekende zeepwinkels Sabon. Ultee is zo succesvol dat hij als dertiger al een plek in de top van de Quote 500 Junior bereikt. De Zeepbel is zijn levensverhaal, van autowasser naar multimiljonair en vervolgens failliet. Met dit boek vecht hij terug.

  


Griene simmer | Bart Kingma      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089542472
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 12,50
Onze prijs: € 10,37

Luc Franken, krekt op frije fuotten kommen nei in ûnderstelde misdied, besiket syn libben op e nij stal te jaan. Dêrfoar moat er ôfrekkenje mei alles wat him foardien hat yn de jierren foar syn fêstsitten. In nije leafde mei in jonge studinte helpt him om yn de gaten te krijen wat der misgie, op de pleats, mei Lucs broer en syn frou, yn de leafde, en foaral mei Luc sels. Twivel tsjinoer trochpakken, skuld en boete, wierheid boppe werklikheid, winners en ferliezers. Dit alles yn in dekor fan iensumens, stilte en soms treastjaande natuer oan de seedyk yn it noardwesten fan Fryslân. Bart Kingma (1970) debutearret mei dizze roman, nei jierrenlang aktyf west te hawwen as televyzjemakker en skriuwer fan senarios, teksten en oersettings yn it Frysk en Nederlânsk.

  


Karma Loslaten | Doreen Virtue
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995257
Taal: Nederlands
Elders: € 14,99
Onze prijs: € 12,43

Doreen legt op deze cd uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven. Ook kan je karmische problemen herkennen in dit leven als fobiën en angsten die je niet uit kan leggen en fascinaties met onderwerpen als oorlogen, het wilde westen, vuur, of naalden in de vorm van tatoeages, terwijl je er zelf nooit een zal nemen. Door middel van de visualisatie op deze CD kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens. Zet voor je de cd start voor jezelf de intentie om een probleem tot de oorsprong toe te helen tijdens de sessie die op de cd volgt en zet dan de cd aan en ga er mee aan het werk. Dit is één van de nuttigste CD s van Doreen Virtue. Veel mensen hebben geen idee hoe groot de invloed uit het verleden is op je leven nu.

  


Je beschermengel en je ziel | Annelies Hoornik
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995288
Taal: Nederlands
Elders: € 14,99
Onze prijs: € 12,43

Deze CD biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Om de luisteraar beter af te laten stemmen op de Engelenenergie is de CD geproduceerd op 432 Hertz als grondtoon Je Beschermengel en je Ziel - werk samen met de Engelen aan de 4 delen van je Ziel Track 1 - Introductie Track 2 - Je Ego ziel bevrienden en helen Track 3 - Werk samen met je Hoger Zelf en ontdek wat nu jouw Zieledoel is Track 4 - Haal belangrijke informatie bij je Verzamelende Ziel, jouw persoonlijke Akasha Track 5 - Activeer je Individuele Goddelijke Ziel

  


Tweestrijd | Carina Habets-Ramaekers
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789491535123
Taal: Nederlands
Elders: € 11,90
Onze prijs: € 9,87

Ver weg van waar? Over wonen en leven in het buitenland. We gaan op weg, ons avontuur tegemoet, heel naïef, zo groen als gras! Ik weet niet wat me te wachten staat, schreef Carina Habets in 1979. Losgerukt uit de veilige en warme omgeving van het Nederlands leven volgt Carina haar man Gil om als jong, getrouwd stel te gaan leven en werken in Saoedi-Arabië. Het blijft niet bij één land; ze wonen gedurende meer dan dertig jaar afwisselend in Australië, Engeland, Brunei, soms in Nederland, India en Rusland. Carina‘s man Gil werkt al die jaren voor grote bekende internationale concerns en haar leven bestaat uit veel verhuizen, opnieuw beginnen, zich almaar aanpassen en weer afscheid nemen. Hun twee kinderen Marc en Nicole worden geboren zonder -een gezellig beschuit met muisjesmoment met je familie-. Nieuwe scholen voor hun kinderen, talen, vrienden en huizen. Leven in het buitenland lijkt voor velen een spannend avontuur of is misschien wel een droom voor de nabije toekomst. Haar eeuwige tweestrijd was en bleef de afweging tussen het volgen van haar man naar steeds nieuwe wereldwijde bestemmingen en proberen een stabiel en evenwichtig klimaat te creëren voor hun gezin. Na meer dan dertig jaar leven en werken in verschillende continenten, is Carina een ware ervaringsdeskundige op het gebied hoe te leven in verschillende culturen. Hoe om te gaan met nieuwe mensen en vriendschappen en familiebanden te blijven onderhouden. Of het allemaal de moeite waard is, deelt Carina in alle eerlijkheid met haar lezers in haar boek ‘Tweestrijd‘. Hun dochter en kunstenaar Nicole Habets maakte voor het boek en het e-boek de illustraties. Carina woont nu met haar man in Perth/Australië. Eind 2011 kregen zij eindelijk hun PR (Permanent Residency) en hun intentie is om hier permanent te wonen. Er was vraag van vele in het buitenland wonende Nederlanders aan de auteur of haar boek ‘Tweestrijd‘ ook als digitale versie kon worden uitgegeven. Een jaar later is dat nu een feit. Lezers van haar boek kunnen met Carina in contact komen via haar weblog www.habets.blogspot.com.

  


The power of Facebook | Peter Olsthoorn
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089545138   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Engels
Elders: € 12,99
Onze prijs: € 10,78

Nearly everything a professional working with Facebook needs to know today. Due to be published. Short promise: Facebook is a space of desire and addiction, but also intense joy. It offers possibilities of unprecedented data exposure but also social analysis; unlimited exploitation and surveillance but also is a real-time tool to fight crime; it may encourage polarizing views but it is also very much also a space of communion, and public longing. Presently, Facebook is the best and most prominent, dominating, cutting-edge service that the internet has to offer. This book offers a detailed guide to how Facebook is working with us but also outside of our interests, bringing the entire Internet within its own gates for us to ogle. The Power of Facebook is precisely taken apart and reassembled in a comprehensive journalistic fashion, with one eye always towards the future, and always facts and opinions from ALL sides. What exactly is happening? How much do YOU know? The Power of Facebook explains every aspect of this mighty internet company. Content Quotations Introduction Part I Power Chapter 1: The pleasure of Facebook You might already know how this tremendous service works, but this chapter offers you a different view on how and why this great pleasure is built up through combined technical and biosocial means. Chapter 2: Facebook s kitchen secrets How does Facebook work behind its wall? What is profiling, and how does it connect to the EdgeRank system, in laymans terms? Chapter 3: The great power, the internet passport Facebooks most unique power is its ’ownership of the identities of almost all participants. In what ways does this power display itself? How does Facebook manage it? Part II Privacy Chapter 4: The fantastic privacy labyrinth Aside from your own Timeline, you also have a much more elaborate invisible profile that only Facebook sees. How is Facebook dealing with the balance between privacy settings and the need to build up your personal data as advertising profile and profit? Chapter 5: Fuss about privacy How can we negotiate seemingly new privacy issues that emerge from Facebook connections? How to deal with friends, bosses and colleagues, your spouse (or lover!), and your children online and on chat? Heres a thought: What if your privacy could become a valuable trade asset? Chapter 6: Watchdogs that bark and bite The recent history of tough struggles between Facebook and different government and citizen watchdog authorities on the companys ever-transitioning privacy settings. III Marketing Chapter 7: Brands want your friendship Businesses are Facebooks customers. Marketing is a positive terrain, a space of beautiful manners and uniquely designed tricks used to seduce us. Here youll find examples of some of the most well managed marketing campaigns used to capture your profile views and Likes. Chapter 8: Your value on Facebook What are you worth to the marketers with their brands? Assessing your value and its calculation from the opposite side of the screen. IV Social Chapter 9: Our social ties A consideration of the links between our social behavior and the social research emerging on Facebook, addressing: friendship management, clubs and online associations and organizing, the issue of loneliness, and the dilemma of image building. Chapter 10: From tinkering to Facebookaholism Were all addicted in some way to this beautiful phenomenon. Why? How might we resist the worst forms of Facebook addiction? Chapter 11: Adultery, divorce, revenge and even murder A bestiary of surreptitious delights, documenting all of the things that go wrong, with Facebook, with many real world examples. Chapter 12: Theo, are you dead or something? Passing away in the time of Facebook, with some cosmic humor and future-oriented tips. V Crime, Terror, Rebellion Chapter 13: The CIA, police and cybercrime How does Facebook, an emerging world power, come to manifest in security and censorship, and the tracing of citizens? Chapter 14: Facebook as a weapon of terrorism Anders Breivik has been the key European terrorist of this era so far. Everything about him and his fellows behaviour on and use of Facebook, a most revealing chapter. Chapter 15: Revolutions protest and election campaigns From the Arab Spring to Obamas (re-)election. How influential are social media networks on political change, really? VI Opinions Chapter 16: Philosophers on Facebook How do people like Evgeny Morozov, Sherry Turkle, Doug Rushkoff, Andrew Keen, Bernard Stiegler look at Facebook in the scheme of things. A pessimistic picture. Chapter 17: The view of popular authors and internet tech heads A balance of gay and critical views from popular authors and internet leaders about the use of social media and the future of internet, including the insights of many observers/users like Julian Assange and Zadie Smith and the humor of Gerrit Komrij. VII Financial Chapter 18: Facebook competition and the fight for the future How is the competition doing? Yahoo, Micrfosoft, Google, Apple, Pinterest. Plus statistics Chapter 19: A close up on the boss and the money The inflated IPO and its aftermath, considered alongslide the most generously complete picture we have of emperor Mark Zuckerberg. VIII Final Chapter 20: How does Facebook become our friend? Recommendations, provocations and conclusions regarding how Facebook might become our most trusted social network.

  


Op weg naar Mr. Right | Belinda Jones
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789077462676
Taal: Nederlands
Elders: € 11,99
Onze prijs: € 9,95

Belinda houdt van Amerika. Haar beste vriendin Emily houdt van mannen. Dus wanneer ze beslissen dat het tijd is voor wat actie, combineren ze hun twee passies in een fantastische road trip van Eden naar Valentine - via Climax - op zoek naar een Amerikaanse droomjongen. Er is geen tekort aan mannen - een Casanova uit Casanovia, een mannelijke cheerleader uit Schat en een getatoeëerde trucker uit Kissimmee. Maar is romantiek echt het antwoord op hun problemen? En is het wel zo n goed idee, twee vrouwen op zoek naar de perfecte man? Hun reis zit vol met onthullingen en verrassingen, van cactus-kussen tot dolende sneeuwschuivers, maar het is vooral een avontuur op zoek naar liefde. Belinda Jones is een regelmatige Sunday Times Top Ten auteur met boeken in het genre Chicklit (literatuur door en voor vrijgevochten zelfstandige vrouwen). Van de drie nu vertaalde romans werden er in de UK zelfs meer dan 100.000 per titel verkocht. Belinda Cheryl Jones werd geboren op 20 december 1967 in Tunbridge Wells, Kent. Als journaliste schreef ze voor Woman s world en More! Magazine. Ooit werd ze genomineerd als EMAP Columnist of the Year. Haar moeder Pamela heeft altijd in de PR gewerkt, en haar vader Trefor als marketing director. Nu zijn ze allebei met pensioen. Belinda heeft ook nog een jongere broer Gareth die s winters tuin-architect is en s zomers bij de reddingsbrigade zit. In april 1997 verhuisde Belinda naar Los Angeles en schreef voor Empire magazine. Nu werkt ze aan haar vijfde roman...

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop -