Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken:%2520Kinderboeken%2520-%2520Jeugdboeken
Sortering:

 Aantal boeken: 4252

Pesten, een kwestie van overleven? | Johan Werkman
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789492046048
Taal: Nederlands
Elders: € 6,99
Onze prijs: € 5,14

Benjamin is een leuke sportieve jongen die er goed uitziet. Niets mis mee zou je zeggen. Toch is juist hij al jaren het grote doelwit in zijn klas. Hij wordt genegeerd en gepest en langzamerhand raakt hij het vertrouwen in zijn omgeving kwijt. Hij heeft geleerd om vooral voor zichzelf te leven. In zijn eigen wereldje is alles goed, maar de harde wereld om hem heen maakt het leven heel erg zwaar. God is ver weg en lijkt niet te luisteren naar zijn schreeuw om hulp. Steeds als hij besluit om hulp in te roepen, gebeurt er iets waardoor hij niemand in vertrouwen durft te nemen en hij steeds meer vereenzaamt. Dan loopt een pesterij volledig uit de hand en wordt duidelijk hoe ver pesten kan gaan en tot welke ernstige gevolgen dit kan leiden... Een verhaal wat je niet loslaat als je het gelezen hebt. Ben jij zelf een pester? Of ken je iemand die gepest wordt?! Hopelijk ben jij er dan na het lezen van dit boek van overtuigd dat jij het verschil kunt maken! Word jij zelf gepest en herken jij je in Benjamin? Dan zul je hopelijk veel steun hebben aan dit verhaal en mag het je misschien een stap verder helpen. Johan Werkman

  


Ponygek Omnibus 4 / 4 | Stasia Cramer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789074430081
Taal: Nederlands
Elders: € 6,75
Onze prijs: € 5,60

Een omnibus met 2 boeken voor paardengekken vanaf 9 jaar: 1. Te groot voor een pony Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy s ouders Zano kopen, is Cindy zo verdrietig dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de ouders van Cindy toch een paard: Tijger! Zal Cindy ooit op dit mooie sterke dier kunnen rijden?(Leesniveau E5/M6) 2. Een pony met een rouwrand Jolijns beste vriendin is omgekomen bij een verkeersongeval. Jolijn is erg verdrietig. Alles deden ze samen, Esther en zij. Esther heeft recht op een mooi eerbetoon, vindt de ponyclub. Maar durft Jolijn op Esthers pony afscheid te nemen van haar vriendin? (Leesniveau M6/E6)

  


De prijs van de cross | Stasia Cramer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789074430142
Taal: Nederlands
Elders: € 6,75
Onze prijs: € 5,60

Textielfabrikant Vanderlinde is van plan een nieuw model broek op de markt te brengen. Als hij een groepje jongelui van pensionstal Liberty Love lachend over de hei ziet stormen, krijgt hij een briljant idee: in de reclame-campagne moet de nieuwe broek gekoppeld worden aan het beeld van jonge mensen met paarden. Als start voor de promotiecampagne organiseert hij een cross over de hei. De winnaar wordt hoofdpersoon in tv-spots, nummer twee ontvangt tienduizend gulden. De ruiters van Liberty Love doen allemaal mee aan de wedstrijd. Maar ieder heeft zo zijn eigen reden om de eerste of juist de tweede prijs in de wacht te willen slepen. De uitslag van de wedstrijd wordt zo belangrijk dat vriendschappen verdwijnen en plaatsmaken voor haat en nijd...

  


Ponygek Omnibus 1 | Stasia Cramer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789074430050
Taal: Nederlands
Elders: € 6,75
Onze prijs: € 5,60

Een omnibus met 2 boeken voor paardengekken vanaf 9 jaar: 1. Een kind met koliek Romy en Minke zijn gek op ponyrijden. Ze hebben beiden een eigen pony op de manege. Romy heeft ook een paardje van steen. Ze heeft het uitgeleend aan haar vriendin. Minke wil er een tekening van maken. Romy heeft het beeldje van haar oma gekregen. Nu oma dood is, mist ze haar erg. Ineens doet Minke heel raar. Ze zegt dat het stenen paardje stuk is en lacht erom! Is Romy nu ook Minke kwijt? (Leesniveau E5/M5) 2. Allemaal smoesjes Daniëlle heeft voor haar verjaardag een pony gekregen. Dat zou Mariska ook wel willen. Maar haar ouders vinden dat veel te duur. Nu moet Mariska allerlei smoesjes verzinnen, om toch haar zin te krijgen... (Leesniveau E5/M6)

  


Ik deug + jij deugt = iedereen deugt?! | Petra van Noord      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789462030848
Taal: Nederlands
Elders: € 13,95
Onze prijs: € 11,57

Wat als je angst als ouder waarheid wordt en je kind ontspoort? Dat overkomt ons niet, dachten de ouders in het op waarheid gebaseerde verhaal in dit boek. In hun gezin gedragen niet één, maar twee kinderen zich buitensporig en uiteindelijk raken ze van het pad af. Wat deugt er nog aan hen en hoe komen ze weer op de rails? Dit boeiende verhaal vormt de rode draad van dit boek en is een opstapje naar talrijke tips en support om in dagelijkse praktijk een positieve ontwikkeling te stimuleren, ook in lastige situaties. Want veel kinderen hebben moeite op de rails te blijven in onze huidige maatschappij. En opvoeders raken het spoor soms bijster. In dit lees en werkboek worden verfrissende en tegelijk diepgaande inzichten gecombineerd met oefeningen en strategieën waarmee je in het dagelijks leven direct aan de slag kunt. Een aanrader voor iedereen die kinderen op het goede spoor wil houden! Geïnspireerd door het wereldwijd toegepaste en door de VN geprezen DeugdenProjectTM, geeft Petra van Noord in dit boek een verrassende kijk op negatief gedrag en geeft ze veel bruikbare tips en concrete handvatten Petra van Noord levert met dit boek een liefdevolle bijdrage aan het geluk en het welzijn van kinderen en hun ouders. Ze doet dat op een toegankelijke manier, vanuit haar eigen praktijk als opvoedster, en met veel begrip voor de moeilijkheden die kinderen en ouders met elkaar kunnen hebben . -Jan Geurtz (auteur van o.a. Het einde van de opvoeding )

  


Het geheim van de vulkaan |
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789490077204   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 7,99
Onze prijs: € 6,63

Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. Aan de ene kant van de Oneindige Schutting wonen de Tephranen, aan de andere kant het geheimzinnige volk de Karonquin. Deze beschikken over de Blauwe Schijn, een magische kracht waarin ook de boosaardige minister van wetenschap is geïnteresseerd.

  


It geheim fan de mist | Marianna van Tuinen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089549259   LETOP: DE OPMAAK VAN DIT EBOEK IS EPUB3
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,22

Op e planeet Alivia is it altyd mistich en einliks kinst dêr net libje. Frjemd genôch stiet dêr in grut hûs, dêr t wêzens wenje dy t sizze dat se tefreden binne. De pyntere Matibi leaut dat net, want wêrom rint iderien dan sa suffich rûn? En wêrom is it altyd sa dampich? Net ien wol dêr mei him oer prate of der wat oan dwaan. Ek baas Lumus en syn helpers net. Matibi giet op ûndersyk út en ûntdekt in freeslik geheim ... Kin hy de minsken wekker skodzje?

  


Hartenpaard Help ik ben weer verliefd Liever ziek dan verliefd | Stasia Cramer      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789074430234
Taal: Nederlands
Elders: € 6,75
Onze prijs: € 5,60

Twee liefdesverhalen over meiden in de paardenwereld (voor 11 jaar en ouder): 1. Help, ik ben weer verliefd!- Eindelijk had ik ook Anna, mijn vriendin, overtuigd. Elke keer als ik verliefd werd, waren de verschijnselen vreselijk. Mijn verliefdheid leek wel een ziekte. Anna en ik besloten dat ik niet meer verliefd mocht worden. In mijn vrije tijd mocht ik alleen naar de manege, want paardrijden was een meisjessport. Maar zelfs daar bleek ik niet veilig voor jongens te zijn... & 2. Liever ziek dan verliefd - Ik ben verliefd op je, zegt Marije. Ze kijkt Roel gespannen aan. Het duurt lang voordat hij iets terugzegt: Weet je wat, ga morgen mee uit, dan zien we wel verder. Om half elf sta ik voor de ingang van De Trom. Dan zie ik je daar. Op zaterdagavond staat Marije tien minuten te vroeg op de afgesproken plaats. Ze wacht op Roel, en dat is niet voor het laatst...

  


Nei de klap | Trinus Riemersma
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789089547163
Taal: Westerlauwers Fries
Elders: € 7,50
Onze prijs: € 6,22

In ploechje bern swalket troch Frankryk en besiket te oerlibjen. It is in jier of sân nei de klap. Sûnt is de natoer yn de war. Allinne rêdt in mins it net op yn san wrâld. Bern hâlde har better steande as âlderen. De fjirtjinjierrige Ake út Drachten hat him oansletten by it ploechje fan Claus, in minne fint. Yn flashbacks fan Ake kriget de lêzer in byld fan de foarskiednis. Oan de ein makket Ake him los fan de groep en giet er werom nei hûs, of wat dêr fan oer is. De skriuwer seach dit boek as jongereinboek. It waard lykwols as folwoekseneroman yn de merk set. De earste printing ferskynde yn 1999, yn 2001 de Nederlânske oersetting fan Jabik Veenbaas. ... een voortreffelijk en ook merkwaardig teder en verontrustend boek over wat mensen elkaar aan kunnen doen wanneer het op overleven aankomt. Kees t Hart yn de Leeuwarder Courant oer de oersetting As ik it boek net oan myn learlingen oanriede sil, dan is dat om de inketswarte moraal. [] Ik leau net dat it der sa hinneleit yn de wrâld en as dat foar guon bern al sa wêze sil, dan is it betiid genôch as se dat sels ûnderfine. Hylke Tromp foar Omrop Fryslân Trinus Riemersma (1938-2011) heart by de grutte skriuwers fan Fryslân. Hy wie kreatyf op allerhanne literêr mêd. Hy skreau prachtich Frysk yn in ûnoertroffen styl. As polemist hie er in skerpe pinne, yn syn kollumns sei er alles wat er kwyt woe. Syn literêr wurk lit opstannigens sjen, synisme, mar letter ek in moedich libbensbesef: genietsje it libben, ferdraach de pine en mjêkje net. Twa kear wûn er de Gysbert Japicxpriis.

  


Hartenpaard 2 | Stasia Cramer      INKIJKEXEMPLAAR
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789074430241
Taal: Nederlands
Elders: € 6,75
Onze prijs: € 5,60

Twee liefdesverhalen over meiden in de paardenwereld: 1. Per ongeluk verliefd - Tirza rijdt dressuur met de merrie Jamella. Dat gaat erg goed tot er een springpaard op stal komt, de ruin Halling. Jamella is niet meer te hanteren. Jamella is verliefd! Dat komt slecht uit, want Tirza kan het niet goed vinden met Hallings ruiter, Daniël. De meisjes op stal lopen Daniël achterna omdat hij zo knap is, maar Tirza vindt hem een verwaande macho. Ze probeert hem te mijden. Helaas brengen ongelukjes hen steeds weer bij elkaar. & 2. Verliefd in het kwadraat - Pamela is verliefd op Tom, maar Tom niet op haar. Denkt ze. Tim is Pamelas beste vriend. Maar hij blijkt verliefd op haar. Eén kus met Tim en het is aan. En dan ineens..., is het ook aan met Tom. Pamela moet kiezen. Maar ze kan niet kiezen!

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop -