Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Uitgebreid zoeken
eBoeken:%2520meer%2520dan%2520%25E2%2582%25AC%252025
Sortering:

 Aantal boeken: 2320

Maak contact met de Engelen deel Maak contact met de engelen | Doreen Virtue
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789079995844
Taal: Nederlands
Elders: € 34,99
Onze prijs: € 29,02

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap met de Engelen te werken! CD 1 Ontmoet de engelen: Doreen beschrijft de verschillende categorieën engelen die jou helpen, inclusief je eigen beschermengelen, de aartsengelen, de natuur engelen en overleden geliefden. CD 2 Engelentherapie: Doreen legt je uit hoe je met je engelen jouw kanalen van goddelijke communicatie schoon kunt maken. CD 3 Maak contact met de engelen: Doreen left vier manieren uit waarop je de engelen aan kunt roepen, inclusief stap-voor-stap technieken om op een veilige en effectieve manier met automatisch schrift te werken. CD 4 Vertrouwen op de engelen: Doreen bespreekt hoe je angst en wantrouwen kunt overwinnen en hoe je goede en slechte leiding van elkaar kunt onderscheiden. CD 5 Werken met je engelen: Doreen geeft praktische tips voor het werken met je beschermengelen en geeft voorbeelden van hoe anderen hun leven geheled hebben met de hulp van de engelen. CD 6 Ontmoet je persoonlijke beschermengelen: Doreen geeft je een mooie geleide visualisatie begeleid door hemelse muziek

  


Ondergang / 1 en 2 | J. Presser
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789461539540   LETOP: DIT EBOEK IS BEVEILIGD MET DRM
Taal: Nederlands
Elders: € 34,95
Onze prijs: € 29,36

Dit boek behelst de geschiedenis van een moord. Een moord, tevens massa-moord, op nimmer gekende schaal, met voorbedachten rade en in koele bloede gepleegd. Het werden bekende woorden van een belangwekkend boek. Er is namelijk geen werk in de moderne Nederlandse geschiedenis dat zo n indruk maakte als het in 1965 verschenen mammoetwerk van Jacques Presser. Het behelst dan ook een hartverscheurend onderwerp, de vervolging en verdelging van de Nederlandse joden in de tragische oorlogsjaren.

  


Engels voor dummies | Gail Brenner
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043030618
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

De sleutel tot alledaagse woorden en uitdrukkingen De gerenommeerde Berlitzbenadering: leuk en vriendelijk Met deze toegankelijke gids van de experts van Berlitz leer je snel en gemakkelijk Engels spreken. Of je nu student of toerist bent, of gewoon wat elementair Engels wilt oppikken, er is voor ieder wat wils: van praktische lessen, culturele weetjes en handige verwijzingen tot een Engels-Nederlands miniwoordenboek, werkwoordlijsten en nog veel meer! Miljoenen mensen hebben zich via de Berlitz-methode een vreemde taal eigengemaakt. Gail Brenner doceert grammatica voor gevorderden, TOEFL-voorbereidingscursussen en uitspraak aan de University of California te Santa Cruz.

  


Duits voor Dummies | Paulina Christensen
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043030625
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Volgens de succesvolle Berlitz-aanpak De leuke en eenvoudige manier om Duits te leren Misschien wil je wel eens wat anders zeggen dan ’guten tag. Of wil je een opleiding in Duitsland volgen. Hoe dan ook, met Duits voor Dummies, 2e editie en de in dit boek gebruikte Berlitz-aanpak krijg je de taal snel onder de knie. En het is nog leuk ook! Dit boek is geschreven voor de echte beginner. Met de basisgrammatica en de vele woorden in dit boek leer je binnen de kortste keren Duits. Taalspelletjes helpen je bij het verbeteren van je Duits en dankzij de fonetische weergave werk je ook aan je uitspraak. In handige tekstkaders vind je culturele informatie en feiten. In meer dan 130 jaar leerden miljoenen mensen talen bij Berlitz. Paulina Christensen en Anne Fox hebben jarenlange ervaring als taaldocenten. Wendy Foster is taaldocent en schreef het boek Intermediate German for Dummies.

  


Dutch for Dummies | Margreet Kwakernaak
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043031523
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Your double Dutch days are over! With this book youll learn Dutch in no time This second edition from Dutch for Dummies is your friendly basic guide to speak Dutch quickly and easily! Whether you are a student, a traveller, doing international business, or just want to pick up some Dutch, with this clear, easy-to-follow guide you will progress quickly in the language of Rembrandt and Van Gogh. Youll find basic grammar in clear tables, vocabulary for all situations, such as ordering a meal and writing an email, simplified fonetic transcriptions for the pronunciation of words and the dos and donts about Dutch life. Margreet Kwakernaak has been teaching Dutch to students from all over the world for more than fifteen years. She is founder and director of Suitcase talen, a language school based in Almere, the Netherlands.

  


Italiaans voor dummies | Francesca Romana Onofri
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043030601
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Spreek Italiaans, voel je Italiaans! Alle ins en outs van de Italiaanse taal en cultuur Met deze geweldige gids leer je op eenvoudige wijze Italiaans spreken. Of je nu student of toerist bent of gewoon de beginselen van het Italiaans wilt oppikken; dit boek heeft voor ieder wat wils. En niet alleen de taal komt aan bod, ook de Italiaanse cultuur is niet vergeten. Je leest over de beste Italiaanse films en boeken, wat voor cadeautje je meeneemt als je ergens te eten wordt gevraagd en waarom Italianen zo dol zijn op zonnebrillen. Ga dus snel aan de slag met deze geheel herziene versie van Italiaans voor Dummies en geniet van ’la dolce vita!

  


Photoshop CS6 voor Dummies | Peter Bauer
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043026475
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Wat betreft fotobewerking is Photoshop een regelrechte alleskunner en met Photoshop CS6 voor Dummies krijg je alle mogelijkheden ervan snel onder de knie. Het boek staat boordevol basiskennis, handige trucjes en leuke voorbeelden en bevat bovendien een flinke dosis Camera Raw en HDR. Wil je een achtergrond verwijderen, je foto verscherpen, kleine oneffenheden wegwerken of fotos samenvoegen, dan vertelt Photoshop-expert Peter Bauer je precies hoe je dat doet. Over de auteur Peter Bauer is een bekroond fotograaf en schrijft voor de tijdschriften Photoshop User en Layers. Daarnaast is hij auteur van tientallen boeken over Photoshop, Illustrator en fotografie.

  


Ontspannen voor dummies | Shamash Alidina
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043026581
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Ontdek hoe je ontspanning elke dag een plaats in je leven kunt geven Ontspanning inpassen in je drukke leven is niet altijd eenvoudig. Ontspannen voor Dummies staat vol oefeningen om snel, eenvoudig en effectief ontspanning te vinden. De lichamelijke en geestelijke ontspanningstechnieken in dit praktische boek kunnen je helpen bij een scala aan problemen, zoals stress, fobieën, angsten, relatie- en gezondheidsproblemen. Onder meer yoga, tai chi, meditatie, ademhalings- en spierontspanningsoefeningen komen uitgebreid aan bod. Over de auteur Shamash Alidina is professioneel mindfulnesstrainer, spreker en coach. Hij werkte samen met Thich Nhat Hanh aan het Centre for Mindfulness Research and Practice van de Bangor University in Wales. Hij is auteur van de bestseller Mindfulness voor Dummies.

  


Klussen voor Dummies | Gene Hamilton
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043026635
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Bespaar op de fikse uurtarieven van loodgieter en timmerman De tweede editie van Klussen voor Dummies is een compleet handboek voor iedereen die zelf in en om het huis aan de slag wil. Aan de hand van honderden afbeeldingen krijg je praktische informatie over alledaagse klussen, zoals het op hangen van een schilderijtje, behangen en schilderen, het maken van een lekkende kraan, het installeren van verlichting en het repareren van meubels. Bovendien lees je tips en adviezen om regel matig onderhoud aan je huis te verrichten, waarmee je jaarlijks duizenden euros kunt besparen. Speciale aandacht is er voor groen wonen. Over de auteurs Gene en Katie Hamilton hebben diverse boeken geschreven over onderwerpen als tapijt leggen, schilderen, behangen en lood gieten. James Carey en Morris Carey jr. zijn experts op het gebied van woningbouw en -renovatie.

  


Mindfulness voor dummies | Shamash Alidina
Beoordeling:        Er zijn nog geen beoordelingen

ISBN: 9789043028769
Taal: Nederlands
Elders: € 27,99
Onze prijs: € 23,95

Lijd je aan stress, vermoeidheid of ziekte, of wil je gewoon balans in je leven brengen? Dan helpt mindfulness-meditatie je het leven kalmer en met meer vertrouwen tegemoet te treden. Deze fijne gids en audio-cd boordevol opmerkzame ademhalings- en zelfbeheersingtechnieken helpen je negatieve en afleidende gedachten los te laten. Met de praktische adviezen en meditaties heb je alle gereedschappen om in het hier en nu te leven en gezonder en energieker te worden. Over de auteur Shamash Alidina is professioneel mindfulness-trainer, spreker en coach en is gespecialiseerd in mindfulness-training van therapeuten, coaches en directeuren. Hij werkte samen met Jon Kabat-Zinn, Thich Nhat Nanh en Matthieu Ricard aan het Bangor Universitys Centre for Mindfulness.

  Winkelwagen is leeg

Verkoop top-5

- Websitebouw: Eboektekoop -